DOŠLA JE NA POGUBLJENJE OVAKO OBUČENA I ODMAH JOJ JE IZREČENA ZABRANA: Da li je po vama ovo normalno (FOTO)
Foto: Instagram

DA LI JE OVO NORMALNO?

DOŠLA JE NA POGUBLJENJE OVAKO OBUČENA I ODMAH JOJ JE IZREČENA ZABRANA: Da li je po vama ovo normalno (FOTO)

– Dolazila sam u ovoj suknji i na ranija izvršenja smrtne kazne

Objavljeno:

Novinarka Ivana Hrinkiv Šatara požalila se da joj nije dozvoljeno da uđe i gleda pogubljenje osuđenika na smrt jer je bila u prekratkoj suknji.

Reporterka sajta iz Alabame u zatvor je došla u suknji koja je iznad kolena i čuvari su joj rekli da ne može da prisustvuje pogubljenju smrtonosnom injekcijom.

U Americi su pogubljenja osuđenika na smrt često otvorena za javnost ili novinare, tako je bilo i u slučaju ubice po imenu Džo Nejtan Džejms. Ivana je došla da snimi prilog ali joj je rečeno da ne može da uđe u prekratkoj suknji.

– Dolazila sam u ovoj suknji i na ranija izvršenja smrtne kazne, na druge poslovne događaje, i smatram da je suknja prikladna. Malo je iznad kolena, crne boje i nije previše uska. Ako je čuvarima delovala prekratko, to je zbog činjenice da imam vrlo duge noge – rekla je ona.

Novinarka
foto: Instagram

Ivana je na kraju od jednog fotografa pozajmila pantalone i tregere, ali joj je i tada rečeno da ne može da uđe jer je nosila saandale sa otvorenim prstima.

Potom je iz kola uzela patike i obula njih da bi joj konačno bilo dozvoljeno da uđe, ali se njena kompanija sada zvanično žali zatvoru jer smatraju da nije bila tretirana fer.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.