KRALJ ROMA PORUČIO TRAMPU: Mi ćemo ti izgraditi zid, i to za MALE PARE!
Foto: Reuters

stiže mu pomoć

KRALJ ROMA PORUČIO TRAMPU: Mi ćemo ti izgraditi zid, i to za MALE PARE!

"Kralj Roma" je dodao kako "podržava sve Trampove sadašnje i buduće projekte"
Objavljeno:

Dorijan Čioba, samoproklamovani međunarodni "Kralj Roma", napisao je otvoreno pismo američkom predsedniku Donaldu Trampu u kom mu nudi usluge svoje "velike zajednice". Čioba je Trampu poručio da bi mu Romi lako sagradili kontroverzni zid na granici sa Meksikom.

OK, znate da Espreso ima aplikaciju. Niste znali da je od danas još bolja!

Dorijan, inače državljanin Rumunije, Trampu je poručio da bi "Romi posao završili za male pare", jer imaju velikih problema sa nezaposlenošću, preneli su rumunski mediji u utorak.

TRAMP OBJASNIO UREDBU O MIGRANTIMA: Evo zašto je potpisao ukaz koji je podelio svet!

Čioba uverava Trampa da su "njegovi ljudi dovoljno vešti za tako komplikovan zadatak, jer im jako dobro ide u poslovima sa metalom".

- Nacija Roma koju ja predstavljam želi vam dovoljno snage da završite sve poslove koje imate pred sobom. Neka vas Bog blagoslovi, kao i odluke koje ćete doneti u korist svetskog mira i prosperiteta - navodi se u Čiobinom pismu koje je objavila rumunska novinska agencija Agerpres, a preneo "Balkan insight".

foto: Fonet

"Kralj Roma" je dodao kako "podržava sve Trampove sadašnje i buduće projekte".

Američki ambasador u Rumuniji izjavio je u utorak kako "ne zna ništa o takvom pismu", te da ne može da prokomentariše. Međutim, ono što je istakao jeste da bi Tramp, sudeći po njegovim ranijim izjavama, "verovatno više voleo da taj posao završe američki radnici", piše Agerpres.

Dorijan Čioba živi u Sibiju u Rumuniji. Sin je Florijana Čiobe, poštovanog člana Romske zajednice koji je za sebe još 1997. godine rekao da je "kralj kralj svih Roma na svetu". Nakon što je Florijan preminuo 2013. godine, "presto i krunu" je nasledio Dorijan.

Bonus video: TRAMPOVA CRNA LISTA: Stanovnici ovih 7 zemalja više NE SMEJU da uđu u Ameriku!

(Espreso.co.rs / Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.