DANILO UŠAO U LIFT SA TRUDNOM ŽENOM, A ONDA JE POČELA DRAMA: Kamere sve snimile, gledajte samo OVO! (VIDEO)
Drama u liftu, Foto: Printscreen/Instagram/drdaniloalmeida

SVAKA ČAST

DANILO UŠAO U LIFT SA TRUDNOM ŽENOM, A ONDA JE POČELA DRAMA: Kamere sve snimile, gledajte samo OVO! (VIDEO)

Prošlog četvrtka ponosni je otac na Instagramu podelio snimak sa sigurnosne kamere u liftu

Objavljeno: 10:47h

Debora Bitar porodila se u liftu svoje stambene zgrade, a sve je snimila nadzorna kamera. Brazilka je bila kod kuće kada je krajem prošlog meseca dobila trudove. Spremila se i krenula prema najbližoj bolnici, ali stigla je tek do lifta pre nego što je rodila devojčicu Žuliju.

Srećom, sa njom u pratnji je bio njen suprug Danilo Almeida, inače ginekolog, pa je mogao da joj pomogne da rodi. Prošlog četvrtka ponosni je otac na Instagramu podelio snimak sa sigurnosne kamere u liftu.

– Julijino rođenje bilo je brzo i neobično, ali služi za razumevanje da žene ponekad rađaju u nekoliko minuta. Nisam zagovornik porođaja bez nadzora i verujem da je sigurnost majke i deteta prioritet, ali postoje neke nepredvidive situacije. Koliko god da smo planirali neki drugi scenario, atmosfera u liftu je bila mirna i tiha i na kraju smo svedočili rođenju naše ćerke – napisao je dr. Almeida.

Tata je prerezao i pupčanu vrpcu, a iako je u karijeri porodio više od 5.000 žena, priznaje da je ovaj porođaj bio najposebniji.

– Većina porođaja koje imam su normalni i ponekad traju manje od dva sata. Ovaj me iznenadio – dodao je.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.