DEVOJKU PROBUDIO ALARM, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK: Videla šta STARAC ispred njenih vrata radi sa RUKOM U PANTALONAMA
Devojka, Foto: Profimedia

UHVAĆEN NA DELU

DEVOJKU PROBUDIO ALARM, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK: Videla šta STARAC ispred njenih vrata radi sa RUKOM U PANTALONAMA

Devojku je probudio alarm sa kamere na ulaznim vratima koja je detektovala pokrete i poslala joj snimak na telefon

Objavljeno:

Starac iz Engleske koji je pijan lutao ispred kuće svoje nove komšinice osuđen je za remećenje javnog reda kada je snimljen sa rukom u pantalonama.

Penzionisani vodoinstalater Denis Rejvenskroft (73) zaustavio se u dvorištu finansijske službenice Viktorije Ormrod (26) dok se 24. aprila u pet ujutro vraćao kući nakon noćnog izlaska.

Devojku je probudio alarm sa kamere na ulaznim vratima koja je detektovala pokrete i poslala joj snimak na telefon. Odmah je prepoznala Denisa i setila se da se nedavno pozdravila sa njim kada se useljavala, piše Miror. Ona je zvala policiju koja ga je uhapsila tog jutra.

Ispostavilo se da je Rejvenskroft popio 14 piva i sa jednom rukom spuštenom u pantalone pokušavao da otvori Viktorijin auto na silu.

Tužilac Grejem Tindal kazao je da je Viktoriju probudio alarm i da definitivno nije očekivala posetioce, ali da je odmah prepoznala novog komšiju.

– Iz tog razloga je u početku oklevala da uključi policiju, ali ih je na kraju pozvala zbog Rejvenskroftovih upornih pokušaja da otključa vrata njenog automobila – rekao je tužilac na suđenju u Mančesteru.

1 / 3 Foto: Profimedia

Rejvenskroft nije dao objašnjenje za svoje ponašanje policiji prilikom hapšenja, a njegov advokat je tvrdio da nije imao pojma šta radi i da ima “pamćenje zlatne ribice”.

Penzioner na kraju ipak mora da plati 85 (11.464 dinara) funti za sudske troškove i simbolične 22 funte (2.967 dinara) za odštetu žrtvi.

(Espreso/mirror.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.