"MOGAO SAM DA ČUJEM KAKO ZUBI UDARAJU O MOJU LOBANJU": Studenti jedva preživeli HOROR, napala ih OPAKA ZVERKA!
Student, Foto: Printscreen/Youtube/KSL News

UŽAS

"MOGAO SAM DA ČUJEM KAKO ZUBI UDARAJU O MOJU LOBANJU": Studenti jedva preživeli HOROR, napala ih OPAKA ZVERKA!

Kada je medved prestao da napada, on je mirno ležao da ne bi privukao dalju pažnju

Objavljeno: 14:01h

Dvojica studenata sa američkog univerziteta Juta preživeli su užasan napad kada su išli u lov. Rvači sa koledža bili su u lovu sa svojim saigračima u Vajomingu tokom vikenda kada ih je napao besni medved. Kendal Kamings i Brejdi Louri prvo su uočili izmet grizlija u šumi, a onda ih je on odjednom napao.

– Pre nego što ste mogli da pomislite ili trepnete, medved je istrčao tačno ispred mene – rekao je Louri za Foks njuz.

Louri se sklupčao tokom napada i završio sa slomljenom rukom, a tokom operacije je bilo potrebno šest šrafova kako bi mu sastavili ruku. Medved ga je ugrizao i za desnu butinu. Kamings je tada viknuo, što je medveda nateralo da krene na njega. Čak je zgrabio medveda za uvo pre nego što ga je izujedao.

– Mogao sam da čujem kako njegovi zubi udaraju o moju lobanju, osetio sam i kako mi je ujedao kosti, one bi nekako škripale. Pozvao sam Lourija da se uverim da je dobro i mislim da me je medved čuo. Nekako je kružio i ponovo me uhvatio – rekao je za Kamings Kauboj Stejt Dejli.

Kada je medved prestao da napada, Kamings je mirno ležao da ne bi privukao dalju pažnju.

Studenti su lovili i uživali u prirodi zajedno sa saigračima Ogustom Harisonom i Orinom Džeksonom u Nacionalnom parku Šošone.

Louri je uspeo da pozove hitnu pomoć i pozvao je svoje saigrače Harisona i Džeksona u pomoć.

– Kamings je bio obliven krvlju svuda. Ja i Džekson smo ga naizmenično nosili – rekao je Harison.

Obojica mladića su helikopterom prevezena u lokalne bolnice, navodi se u pisanoj izjavi Odeljenja za divljač i ribu Vajominga. Kamings je nakon napada dobio 60 šavova u glavi, a morao je na plastičnu operaciju zbog posekotina na licu.

Vlasnici zemljišta i lovci u regionu prijavili su nedavno povećanje aktivnosti medveda na niskim nadmorskim visinama, što je navelo zvaničnike da upozore posetioce da budu oprezni.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.