MODERNI NOSTRADAMUS KOJI TVRDI DA JE PREDVIDEO KORONU I SMRT KRALJICE SAD UPOZORAVA NA OVO: Sprema se KATASTROFA?!
Ilustracija, Foto: Profimedia

DAN ĆE POSTATI NOĆ?

MODERNI NOSTRADAMUS KOJI TVRDI DA JE PREDVIDEO KORONU I SMRT KRALJICE SAD UPOZORAVA NA OVO: Sprema se KATASTROFA?!

Ovaj "stručnjak za paranormalno" kaže da se njegove vizije pojavljuju same od sebe

Objavljeno: 11:37h

Brazilac Atos Salome (36), poznatiji kao "moderni Nostradamus", tvrdi kako je već predvideo događaje poput ruske invazije Ukrajine, koronavirusa i smrti kraljice Elizabete, a sada je u javnost izašao sa novim nizom predviđanja koja nisu ništa manje mračna od onih prethodnika.

Ovaj "stručnjak za paranormalno" kaže da se njegove vizije pojavljuju same od sebe. Iz njih je izvukao niz zloslutnih predviđanja za 2023, 2024. i 2026. godinu. U predviđanjima, koja često imaju biblijske tonove, upozorava da nema bega za one "koji moraju da spoznaju bes Božji", piše Daily Star.

U šestom od 14 predviđanja koja je zapisao 28. marta prošle godine upozorava da će čovečanstvo biti fizički i psihički mučeno do tačke u kojoj će živeti poput zombija. Atos kaže da će "mnoge glave biti odrezane", te da će naročito psihičko mučenje ostaviti manipulisanu populaciju u stanju sličnom zombijima.

Depresija, Sezonska depresija, Tuga, Neraspoloženje
foto: Profimedia

- Mentalni poremećaji postaće učestaliji, a mentalni ispadi događaće se u vremenima boli i tuge - kaže, i objašnjava da će to izbaciti ljudski mozak iz balansa i podstaći talas depresije i samoubistava. - Nije samo virus taj koji ubija - napomenuo je, mada nije bliže objasnio ko će koga kontrolisati i mučiti, niti ko će se pretvoriti u zombije.

(Espreso/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.