PRONAĐENI POSMRTNI OSTACI TRUDNICE POSLE VIŠE OD 20 GODINA NAKON NJENOG NESTANKA: Evo ko je počinio GNUSAN ZLOČIN!
Debi Grigs, Foto: Kent Police

horor

PRONAĐENI POSMRTNI OSTACI TRUDNICE POSLE VIŠE OD 20 GODINA NAKON NJENOG NESTANKA: Evo ko je počinio GNUSAN ZLOČIN!

Debi Grigs je nestala iz svog doma u primorskom gradu Dil u Kentu u maju 1999. godine

Objavljeno: 09:12h

Posmrtni ostaci 34-godišnje trudnice koju je ubio muž pre više od 20 godina pronađeni su zakopani u bašti kuće u koju se preselio dve godine nakon što je ona nestala.

Debi Grigs je nestala iz svog doma u primorskom gradu Dil u Kentu u maju 1999. godine.

Njen suprug Endrju Grigs (59) proglašen je krivim za njeno ubistvo tek u oktobru 2019. godine.

Policija je pre dve nedelje dobila dojavu da se njeni posmrtni ostaci možda nalaze u zadnjoj bašti kuće u Sent Leonardsu u Dorsetu, gde se Grigs preselio 2001. godine.

Tokom iskopavanja na imanju ranije ovog meseca, policajci su pronašli ljudske ostatke, uključujući fragmente zuba koji su korišćeni za identifikaciju Debi Grigs.

Biće obavljeni testovi kako bi se utvrdio uzrok smrti majke troje dece, a detektivi će istražiti kako je došlo do toga da je sahranjena u bašti.

- Prošlo je više od 20 godina otkako je suprug ubio Debi Grigs, ali nikada nismo izgubili nadu da ćemo jednog dana pronaći njene ostatke i predati ih njenim voljenima - rekao je glavni inspektor Nil Kimber iz Uprave za teške zločine Kenta i Eseksa.

1 / 3 Foto: Kent Police

- Endrju Grigs je negirao da je odgovoran za nestanak svoje žene, ali ovo otkriće je još jedan dokaz da je sve vreme lagao, izazivajući još veću muku svima koji su poznavali i voleli Debi.

- Iako i danas oplakuju njen tragični gubitak, nadam se da će se malo utešiti saznanjem da ona sada može da počiva u miru.

Grigs, mornar, osuđen je na doživotni zatvor sa minimalnom kaznom od 20 godina nakon što je proglašen krivim za ubistvo svoje supruge nakon suđenja na sudu u Kenterberiju u oktobru 2019. godine.

Tužioci su tvrdili da je on osoba koja je imala "najviše razloga" da želi da Debi Grigs nestane zbog sumnje da je imao aferu sa 15-godišnjom devojkom, kao i iz poslovnih razloga. U julu, Grigs je izgubio pokušaj da poništi svoju osudu.

Debina sestra, Vendi Roulinson, objavila je na Fejsbuku koliko je šokirana činjenicom da je, povrh svega, ubica poneo telo sa sobom u novu kuću.

- Ukratko, dve godine nakon što ju je ubio, preselio se i zapravo je poveo sa sobom. Onda ju je zakopao u zadnjem dvorištu. Obdukcija je potvrdila da je to definitivno ona, plus njen nerođeni sin (18 nedelja). Mnogo neverovatno gadnih detalja. Ali za mene je najneverovatnije što ju je odveo u novu kuću. Zaista mislim da nijedan ubica to ranije nije uradio - napisala je.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.