UBIO JE DEVOJKU A ONDA JOJ ODSEKAO DEO TELA KOJI MU JE TREBAO ZA KASNIJE: Zgrozićete se kada čujete ostatak priče
Foto: Facebook

KAKAV LUDAK

UBIO JE DEVOJKU A ONDA JOJ ODSEKAO DEO TELA KOJI MU JE TREBAO ZA KASNIJE: Zgrozićete se kada čujete ostatak priče

Patricija je trebalo kasnije tog dana da odleti u Buenos Ajres da podnese zahtev za vizu za putovanje u Rim u julu

Objavljeno:

Bivši dečko devojke po imenu Patricija Rendon Rodrigez (31) optužen je da je ubio iz osvete i odsekao joj je palac kako bi mogao da otključa njen mobilni telefon. Optuženi Fernando Kronenbold je navodno bio besan kada je njegova bivša objavila da želi da započne novi život sa drugim muškarcem.

Tužioci u Čipoletiju u Argentini kažu da ju je on ubio i sahranio u plitku grobnicu. Zatim je upotrebio njen odsečeni palac desne ruke da otvori njen mobilni telefon kako bi njeni prijatelji i porodica pomislili da je još uvek živa. Kronenbold je uhapšen u automobilu svoje bivše u krvavoj odeći dok je pokušavao da pobegne. Ali nakon što je prvo priznao ubistvo, Kronenbold je promenio priču, i izmislio da su Patriciju ubili dileri droge zbog duga. Tvrdio je da je pokušavao da isplati trgovce, ali su oni ubili njegovu bivšu i rekli mu da će on i njihova šestogodišnja ćerka biti sledeći.

Tada su ga naterali, tvrdi, da sahrani bivšu. Međutim, tužioci kažu da je su stizale poruke sa Patricijinog telefona nakon što je umrla, a da je lokacija telefona bila ista kao i Kronenboldova.

Ona je poslednji put viđena živa 28. juna. Njeno telo je pronađeno u plitkom grobu blizu njene kuće u Katrielu, u Argentini, dva dana kasnije.

Patricija je trebalo kasnije tog dana da odleti u Buenos Ajres da podnese zahtev za vizu za putovanje u Rim u julu. Njen plan je bio da se ponovo sastane sa svojim dečkom, 27-godišnjim Italijanom kojeg je upoznala u februaru.

– Ubio ju je zato što je napravila velike promene u poslednja tri meseca. Prvo je uradila kompletno renoviranje svoje kuće, drugo renovirala je prodavnicu u kojoj je radila i treće kupila je avionsku kartu za putovanje kroz Italiju sa mnom – dečko žrtve Frančesko Nuvolari je rekao argentinskim medijima.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.