UBIO I ZAPALIO BIVŠU ŽENU: Osumnjičen bodibilder koji je ranije zlostavljao suprugu i decu! (FOTO)
Ijan i Kejt, Foto: Facebook/Ian Baunach

nema kraja

UBIO I ZAPALIO BIVŠU ŽENU: Osumnjičen bodibilder koji je ranije zlostavljao suprugu i decu! (FOTO)

Prilikom provere sefa, pronašli su pištolj sa prigušivačem i verenički prsten i burmu koja pripada Kejt

Objavljeno:

Bodibilder Ijan Kristofer Bunač (43) iz Floride osumnjičen je za ubistvo bivše supruge, koju je navodno zapalio kada je došla u njegov stan da pokupi svoje stvari.

Bivši marinac uhapšen je u novembru prošle godine zbog nasilja u porodici, ali je istog dana pušten uz kauciju. Njega je bivša supruga deset meseci kasnije prijavila da je zlostavljao jedno od njihove dece i policija mu je tada uručila zabranu prilaska porodici.

Kejt je sredinom septembra ostavila decu kod prijatelja, a zatim se uputila ka kući bivšeg supruga, koji joj je dozvolio da dođe do njega i pokupi svoje liče stvari. Nakon što se te večeri nije vratila, prijavljen je njen nestanak. Policija je otišla u Ijanovu kuću ispred koje je pronađen Kejtin auto.

Ijan je odbio da ih pusti u kuću, a kada su policajci uz nalog za pretres ušli unutra zatekli su tragove krvi. On se pravdao da su to fleke od hrane. Prilikom provere sefa, pronašli su pištolj sa prigušivačem i verenički prsten i burmu koja pripada Kejt.

1 / 5 Foto: Facebook/Ian Baunach

Stravičan prizor sačekao ih je u dvorištu iza kuće. Tamo su službenici pronašli telo, koje je izgledalo kao da je nedavno zapaljeno, a pored njega i plavo bure u kome se veruje da je bila nafta kojom je Kejt bila polivena, a zatim zapaljena, piše Metro.

Ijan je kod sebe imao još jedan pištolj, a policiji je priznao da se veče pre toga posvađao sa Kejt jer je bio ljut zbog zabrane prilaska deci.

On sve vreme negira ubistvo i tvrdi da je ona sama otišla u zadnji deo dvorišta i da je od tada nije video.

Ijan je odmah uhapšen i osumnjičen je za ubistvo prvog stepena, a na teret mu se stavlja i pokušaj prikrivanja dokaza.

Ukoliko bude osuđen preti mu doživotna kazna zatvora.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.