ŽENA NASELA NA NEVIĐENU PREVARU: Ovo vam ne bi palo na pamet ni u NAJLUĐIM SNOVIMA, poslala mu SUMANUTU SUMU NOVCA!
Ilustracija, Foto: AP

neverovatno!

ŽENA NASELA NA NEVIĐENU PREVARU: Ovo vam ne bi palo na pamet ni u NAJLUĐIM SNOVIMA, poslala mu SUMANUTU SUMU NOVCA!

Obratila se policiji i doživela hladan tuš kada je shvatila da njen Romeo ne živi zaista u svemiru i da ne postoje redovne linije raketa koje putuju na relaciji ISS - Zemlja

Objavljeno:

Jedna 65-godišnja Japanka zaljubila se u 'astronauta' koji je uverio da će je oženiti kad dođe u Japan, ali mu treba novac jer ne može priuštiti kartu od Međunarodne svemirske stanice do Zemlje...

Nepoznata 65-godišnja Japanka nasela je na neverovatnu prevaru. Naime, ona se putem Instagrama počela dopisivati s čovekom koji je tvrdio kako živi u svemiru i treba mu novac za kartu do Zemlje kako bi se našao u njenom zagrljaju. U tu svrhu poslala mu je preko 30.000 evra, prenose japanski mediji.

Par se preko Instagrama počeo dopisivati, a domišljati prevarant uspio je Japanku uveriti da je ruski astronaut koji živi na Međunarodnoj svemirskoj stanici.

'Astronaut' joj je počeo izjavljivati ljubav i obećao joj je da će doputovati u Japan kako bi se venčali. Međutim, od toga ih je delio jedan problem. 'Astronaut' nije imao novca za povratnu kartu do zemlje.

Svemir, Astronaut, Planete, Galaksija
foto: Profimedia

Kažu da je ljubav slepa pa mu je ona, naravno, počela slati novac za povratak. Nakon pete uplate u 20 dana shvatila je da njena svemirska ljubavna priča možda ipak nije stvarna.

Obratila se policiji i doživela hladan tuš kada je shvatila da njen Romeo ne živi zaista u svemiru i da ne postoje redovne linije raketa koje putuju na relaciji ISS - Zemlja.

Prema pisanju lista Yomiuri, Japanka se zaljubila u fotografije koje je njen 'ljubavnik' objavljivao iz svemira, a oduševilo je i to što je iz prve znao imenovati svemirske agencije poput NASA-e i JAXA-e.

(Espreso / 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.