SNIMAK BIZARNE VOŽNJE ŠOKIRAO SVE: Žena vozila 130 km/h, na TRI TOČKA i sa OTVORENIM GEPEKOM! (VIDEO)
Vožnja bez prednjeg točka, Foto: Printscreen/Instagram/ocinstanews

ŠTA SE OVDE ZBILO?

SNIMAK BIZARNE VOŽNJE ŠOKIRAO SVE: Žena vozila 130 km/h, na TRI TOČKA i sa OTVORENIM GEPEKOM! (VIDEO)

Bizarnosti čitave priče doprinosi još jedan detalj – prednji desni točak sa potpuno uništenom gumom kasnije je pronađen u gepeku njenog vozila

Objavljeno:

Na Instagramu američkog TV voditelja Čeda Taversija osvanuo je bizaran snimak sa autoputa 405 u čuvenom kalifornijskom okrugu Orindž Kaunti. Na jednoj deonici tog autoputa primetio je neobičan prizor i odmah posegnuo za mobilnim telefonom da snimi jedinstvenu scenu: automobil se kretao brzinom od oko 130 km/h, sa otvorenim gepekom i - bez prednjeg desnog točka.

Delovi poput kočnica i osovina su strugali po putu, stvarajući obilne varnice, ali to vozaču nimalo nije smetalo. Taversi je pokušao na sve načine da joj signalizira da stane. Uprkos tome, gospođa je nastavila neoprezno da juri sve dok, ne uspevši da zakoči na vreme, nije udarila u drugo vozilo. Na sreću, nije bilo ozbiljnih posledica.

Bizarnosti čitave priče doprinosi još jedan detalj – prednji desni točak sa potpuno uništenom gumom kasnije je pronađen u gepeku njenog vozila. Za sada nije izvesno šta je navelo vozača na takav potez.

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.