HLADNOKRVNO UBILA DEČKA PRE 8 GODINA, A SAD SE HVALI DA JE SLOBODNA: Bivša manekenka uživa na plažama (FOTO)
Majka Kukucova, Foto: Mirrorpix / Splash / Profimedia

glasine

HLADNOKRVNO UBILA DEČKA PRE 8 GODINA, A SAD SE HVALI DA JE SLOBODNA: Bivša manekenka uživa na plažama (FOTO)

Na nekoliko fotografija na ruci nosi maramu što je pokrenulo glasine da nosi narukvicu, koja joj prati kretanje

Objavljeno:

Majka Kukucova, bivša manekenka, puštena je na slobodu osam godina nakon što je upucala bivšeg dečka u njegovom luksuznom domu na jugu Španije.

Sa samo dvadeset i šest godina Majka je zbog ljubomore usmrtila bogatog draguljara Endija Buša (48). Sada, nakon što je puštena iz zatvora, Majka uživa na plažama u Španiji i objavljuje svoje fotografije na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

Majka Kukucova
foto: Printscreen

U aprilu 2014. godine Buš je došao u vilu sa svojom novom devojkom, a Kukucova je pucala u njega tri puta. Dva hica ispalila je u pravcu njegove glave, a jedan u rame. Kad se uverila da je britanski milioner mrtav, pobegla je kod svoje porodice u Slovačku.

Naknadno je izručena Španiji, gde je zbog ubistva Buša osuđena na 15 i po godina zatvora.

Nakon što ju je zaposlio u jednoj od svojih radnji u Bristolu, Kukucova je ušla u emotivnu vezu sa bogatim draguljarom. Uživali su u luksuznom životu, ali ubrzo su Kukucovu uhvatili brojni napadi besa, ljubomora i neprestano kontrolisanje Endijevog mobilnog telefona.

Nakon dve i po godine veze, Buš ju je ostavio i započeo vezu s ruskom studentkinjom Marijom Korotajevom. Ubrzo ju je zaprosio, a samo nekoliko sati kasnije našli su njegovu bivšu devojku u krevetu u vili. Kukucova je iskoristila njihov romantični izlet kako bi se ušunjala u vilu gde se skrivala dva dana do konačnog susreta.

Odbijala je da napusti vilu zbog čega je Buš svoju verenicu poslao u automobil dok ne reši problem. Kukucova je u Buša ispalila tri metka i stavila je pištolj u njegovu ruku kako bi izgledalo kao da je sam sebi oduzeo život. Potom je izbacila Mariju Korotajevu iz njegovog pozlaćenog "hamera" i rekla joj da je dobila dozvolu da se njime preveze do aerodroma.

Auto je napustila u blizini i nazvala bivšeg dečka iz Slovačke za pomoć. On je u Madrid stigao prvim avionom, a u Slovačku su se zajedno vratili automobilom.

Majka Kukucova
foto: Printscreen/Youtube/AP Archive

U Novoj Bošaci, svom rodnom gradu, predala se policiji, a potom je izručena u Španiju.

Na suđenju u Malagi, Kukucova je tvrdila da nije planirala da ubije Endija Buša, već da je to učinila u samoobrani.

Tvrdila je da ju je Buš napao i pretio joj pištoljem, a zbog velikog straha ga je upucala. Porota je njenu priču odbacila i osudila je za ubistvo.

Kazna joj je kasnije smanjena na 13 godina i 9 meseci, ali je puštena ranije jer je uverila španske vlasti da ne predstavlja opasnost za sebe niti za okolinu.

Kukucova je proslavila izlazak iz zatvora odlaskom na plažu gde je pozirala u zlatno-crnom bikiniju i uživala u ručku s prijateljima. Nakon toga pridružila se svojim roditeljima, Danki i Lubomiru, na Majorki.

Na nekoliko fotografija na ruci nosi maramu što je pokrenulo glasine da nosi narukvicu, koja joj prati kretanje.

Kukucova, koja sad ima 32 godine, odbila je da komentariše situaciju kad su je kontaktirali iz slovačkog magazina Plus Seven DNI. Ni njen otac nije imao komentara jer, kako kaže, "već im je svega dosta".

(Espreso / Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.