KRISTIJAN MISLIO DA JE NAMAMIO DEVOJČICU (14) U PARK: Slao joj eksplicitne SLIKE, a onda doživeo GORKO IZNENAĐENJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

NE ZNA SE ŠTA JE GORE!

KRISTIJAN MISLIO DA JE NAMAMIO DEVOJČICU (14) U PARK: Slao joj eksplicitne SLIKE, a onda doživeo GORKO IZNENAĐENJE!

Kristijan je u maju ove godine mislio je da je upoznao maloletnicu i da je nagovorio na sastanak

Objavljeno: 10:15h

Muškarac sa Floride se navodno odvezao do parka da bi imao s*ks sa 14-godišnjom devojčicom koju je upoznao na mreži, ali je onda saznao da je to 18-godišnjak koji se već neko vreme bavi onlajn prevarama i iznuđivanjem.

Kristijan Alehandro Guzman (20) iz Majamija je u maju ove godine mislio je da je upoznao maloletnicu i da je nagovorio na sastanak. On je osim toga, danima pre očekivanog susreta, slao svoje eksplicitne fotografije i poruke, navodi se u policijskom izveštaju, prenosi NBC.

Kada je 20-godišnjak stigao u park, prevarant, kasnije identifikovan kao Brajan Perez (18), mu je prišao optužio ga da planira da ima s*ks sa 14-godišnjakinjom i nazvao ga pedofilom.

Laptop
foto: AP

Možda najčudniji detalj je to što je Perez, koji je tada imao 17 godina, tražio samo 20 dolara od Guzmana u zamenu za ćutanje, ali je snimio ceo susret telefonom, piše list Majami Herald.

Tinejdžer je od tada uhapšen i optužen za nekoliko slučajeva iznude. Istražitelji su rekli da Perez ima “istoriju hvatanja i ucenjivanja svojih žrtava zbog njihovih eksplicitnih slika” i da je uzeo više od 1.000 dolara na taj način.

Hapšenje
foto: MUP

Što se tiče Guzmana, on se takođe suočava sa više tačaka optužnice, uključujući, prema zakonu Floride, elektronsko slanje štetnog materijala maloletnicima.

(Espreso/nbc news)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.