MLADIĆ VISIO KROZ OTVORENA VRATA: Horor u GRADSKOM prevozu, putnici izneverovali na šok scenu! (VIDEO)
Mladić u prevozu, Foto: printscreen Twitter/@bosa_b7

BIZARNI INCIDENT

MLADIĆ VISIO KROZ OTVORENA VRATA: Horor u GRADSKOM prevozu, putnici izneverovali na šok scenu! (VIDEO)

Za sada se ne zna identitet muškarca i njegovo zdravstveno stanje

Objavljeno:

Snimak bizarnog incidenta u jednom gradskom autobusu u kolumbijskoj prestonici Bogoti postao je ovih dana viralan na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako vrata vozila u pokretu iz nekog razloga ostaju otvorena, a kroz njih, pri velikoj brzini, jedan muškarac prosto izlazi.

Nekoliko putnika zglobnog autobusa vikalo je vozaču da zaustavi vozilo kada su videli otvorena vrata, a posebno kada je mladić u sivom, naizgled bez ikakvog razloga, seo na pod i noge izbacio napolje. On ih je zatim spustio na asfalt, da bi se na kraju odgurnuo i pao.

Njegov pad se desio u deliču sekunde i prosto je nestao sa snimka, dok se pre toga čulo kako žena nekome viče „Reci mu da prestane“, dok drugi pokušavaju da ubede mladića da to ne čini. Ipak, niko od putnika nije pokušao da ga fizički spreči, a na kraju se čulo samo vrištanje.

Za sada se ne zna identitet muškarca i njegovo zdravstveno stanje, kao ni razlozi zbog kojih se bacio iz vozila u pokretu, pred očima desetina ljudi, piše kolumbijski portal Kale Blue Radio.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.