OTIŠLA JE SA DEČKOM NA IBICU! Posle tri dana njena majka je primila RAZARAJUĆI POZIV iz konzulata
Ilustracija, Foto: Facebook

tragedija!

OTIŠLA JE SA DEČKOM NA IBICU! Posle tri dana njena majka je primila RAZARAJUĆI POZIV iz konzulata

Mlada britanska turistkinja poginula je nakon pada sa balkona svoje hotelske sobe u odmaralištu na Ibici

Objavljeno:

Robin Mejns (24) iz Volasija bila je na odmoru sa svojim dečkom kad je pala sa drugog sprata apartmana u hotelu "Rosamar" na španskom ostrvu čuvenom po žurkama.

Njena slomljena porodica odala je poslednju poštu Robin, nakon njene iznenadne smrti u nedelju ujutro, preneo je "San".

- Uvek ćemo je voleti i sećati se fantastične osobe kakva je bila. Naša srca krvare zbog gubitka nekog toliko posebnog. Volim te moja velika sestrice, uvek ću te voleti – rekao je njen mlađi brat Kem.

Viktorija Kar, prijateljica Robin, opisala ju je kao "prelepu iznutra i izvana" i "zabavnu" osobu. Robinina tetka Dajen Morisi pokrenula je kampanju na GoFundMe da se prikupi pomoć da dopremanje tela nesrećne devojke nazad u Britaniju. Ona je ispričala da je Robin otputovala na Ibicu sa svojim dečkom i prijateljima 22. septembra, a da je njena majka tri dana kasnije primila “razarajući telefonski poziv iz britanskog konzulata”. Navela je da porodica trenutno zna da je Robin pala sa balkona sa devet metara visine i da je istraga u toku.

Smrt Robin je proglašena na licu mesta nakon pada, nešto pre 9.00 ujutro u nedelju, u hotelu za odrasle sa četiri zvezdice blizu San Antonija. Njen dečko je, kako prenosi "San", bio s njom u to vreme i alarmirao je hotelsko osoblje koje je pozvalo hitnu pomoć.

Ali, kad su bolničari stigli do hotela, nisu uspeli da je spasu.

"San" navodi da je ova tragedija poslednja u nizu i da je 35-godišnja Britanka poginula ranije ovog meseca nakon pada sa šestog sprata hotela "Helber" u Palmi, Majorka. A ranije u septembru poginuo je i 55-godišnji Britanac nakon što se okliznuo i pao sa 120 metara visoke litice na Formenteru, najmanjem ostrvu arhipelaga Balearskih ostrva. Prošlog meseca je 48-godišnja Britanka poginula nakon pada sa osmog sprata sobe u hotelu "Melija Palma Marina" u Palmi.

(Espreso/Srbija danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.