LOPOV SE OBRUŠIO NA BESPOMOĆNU STARICU A ONO ŠTO SE DESILO NIJE OČEKIVAO ZA ŽIVOTA: Prebila ga kao mačku
Baka zna borilačke veštine, Foto: Printscreen/Youtube/CBS Los Angeles

PRESELO MU U SEKUNDI

LOPOV SE OBRUŠIO NA BESPOMOĆNU STARICU A ONO ŠTO SE DESILO NIJE OČEKIVAO ZA ŽIVOTA: Prebila ga kao mačku

Starica je posle napada primljena u bolnicu, a otpustili su je već sledećeg dana

Objavljeno:

Lopov koji je provalio u stan 81-ogodišnje Elizabet Mekgrej nadajući se lakom plenu brzo je na bolan način saznao da je doneo pogrešnu odluku.

U pomoć starici pritekla je 67-ogodišnja Lorenca Maruho koja je 26 godina trenirala borilačke veštine te ima crni pojas u džiu-džicuu. Iako je visoka samo 150 centimetara i teška 45 kilograma, Lorenca je bez problema savladala provalnika koji je napao njenu komšinicu.

Za američki CBS Lorenca je ispričala kako je čula vriske komšinice kojoj je muškarac upao u stan, zgrabio je i protresao, a ona je zbog toga pala na pod. Zgrabila je bejzbol palicu i pritekla joj u pomoć.

"Ugurala sam se između njih dvoje, skočila sam na njega i počela da ga udaram. Ustao je i hteo da mi zavrne ruku, ali umesto toga sam ja zavrnula njegovu. Počeo je da viče da ga povređujem, a ja sam mu rekla da me nije briga šta mu se događa jer nije imao pravo da napadne staricu", ispričala je Lorenca.

Njene su borbene veštine šokirale i komšinicu koju je obranila.

"Nisam očekivala da će ta mala žena biti toliko hrabra. Rekla sam joj da pazi jer bi nas on mogao ubiti, a ona je odgovorila: 'Ne večeras'", rekla je Elizabet.

Starica je posle napada primljena u bolnicu, a otpustili su je već sledećeg dana.

Napadač Donald Robert Prestvud (59) uhapšen je zbog sumnje za napad na stariju osobu, a određena mu je kaucija od 150 hiljada dolara.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.