AMERIČKI MARINAC PRETIO ISPRED KLUBA, PA POPIO NOKAUT: Posle brutalnog ŠAMARA POLJUBIO PATOS! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: printscreen Daily Mail

neverica

AMERIČKI MARINAC PRETIO ISPRED KLUBA, PA POPIO NOKAUT: Posle brutalnog ŠAMARA POLJUBIO PATOS! (VIDEO)

Tužilaštvo je to osporilo optuživši ga da laže i da se njegov iskaz ne poklapa sa snimkom sigurnosne kamere

Objavljeno: 15:44h

Radnik obezbeđenja jednog noćnog kluba u Australiji je nokautirao je američkog marinca jednim šamarom ispred ulaza i zbog toga je osuđen na tri godine i tri meseca zatvora.

Hejden Samers (34) je “patosirao” Glena Tomasona 11. aprila 2021. godine u Darvinu nakon što je ovaj prethodno bio izbačen.

Vojnik je zahtevao da ga puste nazad i rekao je Samersu da je “obučeni ubica” pre nego što je zamahnuo rukom u prazno ispred Samersa.

Ovaj je zatim na pretnju uzvratio šamarom takve siline da je marinac odmah izgubio svest i pao na asfalt. Taj udarac je, na osnovu odluke suda, mogao da ga usmrti, pa je stoga Samers 2. septembra proglašen krivim za napad.

Tomasona je udario glavom o tlo i proveo je 19 dana u bolnici nakon čega je usledila dugotrajna rehabilitacija. Advokat Piter Mejli insistirao je da je Samers delovao u samoodbrani i da nije nameravao da povredi Tomasona.

– Svi svedoci, od kojih su većina bili drugi izbacivači, dali su neosporne dokaze da je američki marinac bio agresivan i da je ulazio u sukob. Svi kažu da marinac nije hteo da ode niti da se smiri i da je vikao i vrištao. Svi su se sećali kako je izgovorio reči „mogao bih da te ubijem, ja sam obučeni ubica, ja sam američki marinac“ – rekao je Mejli na suđenju.

Samers je rekao da se plašio da će ga vojnik udariti pesnicom zbog “pogleda smrti” koji mu je uputio i “pretećih” pokreta rukama.

Tužilaštvo je to osporilo optuživši ga da laže i da se njegov iskaz ne poklapa sa snimkom sigurnosne kamere.

(Espreso / Dailymail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.