SESTRA (13) ZAKLALA PETOGODIŠNJEG BRATA: Mirno je SEDELA i čekala MAJKU, a onda rekla JEZIVU STVAR!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo!

SESTRA (13) ZAKLALA PETOGODIŠNJEG BRATA: Mirno je SEDELA i čekala MAJKU, a onda rekla JEZIVU STVAR!

Zbog ponašanja svoje ćerke, Roksana se trudila da ona i njen mlađi brat ne ostaju sami kod kuće, ali na dan ubistva dnevna rutina se promenila

Objavljeno:

Više nego stravično ubistvo ovih dana potresa javnost u Argentini. Počinila ga je 19. septembra 13-godišnja devojčica, a žrtva je bio njen brat petogodišnji brat. Ona je majci porukom priznala šta je uradila, a zatim je mirno čekala da dođe.

Majka Roksana (prezime nije objavljeno) iz grada Arojo Seka je policiji rekla da je devojčicu zatekla na stolici, pored krvavog tela mališana, i da se ponašala kao da se ništa nije desilo, prenosi Kalle Blue Radio. Dečak je bukvalno zaklan, a pored dubokog reza na grlu, zadobio je i 11 uboda nožem u leđa.

Žena je, u razgovoru sa nekoliko latinoameričkih medija, rekla da njena ćerka verovatno ima psihijatrijske probleme koji su je naveli da počini stravičan zločin i da se ponašala smireno nakon što je to učinila. Povrh toga, otkrila je da je njena ćerka govorila o “izmišljenom prijatelju” i čak ga okrivila što „nije bio tu onog dana kada je ubila svog mlađeg brata“.

Prema Roksaninoj priči, njena ćerka se duže vreme čudno ponašala, pa su se roditelji obratili nekolicini stručnjaka za pomoć. Međutim, psiholozi, psihijatri i neurolozi su zaključili da je ona sasvim normalna devojčica.

– Nikad nisam zamišljala da moja ćerka može da uradi ovako nešto . Tražila sam pomoć na sve načine. Vodila sam je psiholozima, psihijatrima, neurolozima . Naterali su je da gleda gore-dole. Zamolili su je da podigne stopalo i rekli su mi da je smatraju normalnom, ali kod kuće sam videla stvari koje nisu normalne – rekla je Roksana za argentinske medije.

Majka smatra da je njena ćerka čula glasove u svojoj glavi i da je u više navrata govorila da ima drugaricu koju samo ona vidi i čuje. Devojčica je uporno tražila od majke da razgovara sa tom “drugaricom”.

– Znate li šta je moja ćerka rekla psihologu koji ju je primio u bolnicu nakon onoga što je uradila? Okrivila je svog imaginarnog prijatelja. Rekla je da ju je stalno molio da ne povredi svog mlađeg brata i da baš u tom trenutku zamišljeni prijatelj nije bio tu da spase dete – rekla je žena medijima.

Zbog ponašanja svoje ćerke, Roksana se trudila da ona i njen mlađi brat ne ostaju sami kod kuće, ali na dan ubistva dnevna rutina se promenila. Naime, otac je trebalo da ih pričuva tog dana dok je majka na poslu, ali je dobio hitan poziv sa svog posla i morao je da ode.

(Espreso / Kalle Blue Radio)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.