POLICAJCI DOBILI PISMO OD KRIMINALCA KOJEG SU UHAPSILI: Kad su ga pročitali šta je napisao, zinuli su u ČUDU!
Zatvor, Foto: Printscreen/Youtube/DW Documentary

ovo niko nije očekivao

POLICAJCI DOBILI PISMO OD KRIMINALCA KOJEG SU UHAPSILI: Kad su ga pročitali šta je napisao, zinuli su u ČUDU!

Svako ima pravo na grešku

Objavljeno:

Krajem jula ove godine policajci u Bohumu slučajno su proverili 31-ogodišnjeg muškarca na glavnoj železničkoj stanici i otkrili da za njega postoji nalog za hapšenje zbog prevare. On je sad u zatvoru, a policajcima je napisao iznenađujuće pismo sredinom novembra.

“Verovatno mi je bilo potrebno da vidim kako je ovde da bih cenio slobodu”, napisao je u pismu i posebno zahvalio dvojici policajaca koji su ga uhapsili "bez puno buke". U pismu je naglasio i da su s njim bili jako pažljivi i kulturni. U trenutku hapšenja bio je u prisustvu svog malog sina.

Policija, Nemačka policija, Policajac
foto: Printscreen/Youtube/DW Documentary

"Ostanite zdravi", napisao je muškarac čiji identitet policija nije otkrila u završetku pisma. Neimenovani muškarac je zavisnik od kockanja, a sada dobija stručnu pomoć i početkom iduće godine bi trebalo da izađe na slobodu.

"Zahvaljujući vama postaću druga osoba koja pošteno i ozbiljno ide na posao i biću uzor svom sinu", napisao je i dodao da po izlasku iz zatvora želi da sve to lično saopšti policajcima.

"Policija vam zahvaljuje na rečima koje diraju u srce, verujemo vam na reč i želimo vama i vašoj porodici sve najbolje u budućnosti", odgovorili su mu dirnuti policijski službenici.

(Espreso / Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.