ČUDNO BAJDENOVO PONAŠANJE ZABRINULO AMERIKANCE: Najnoviji gaf Američkog predsednika PRESTRAVIO SVET (VIDEO)
Džozef Bajden, Foto: Printscreen/Twitter/RNC Research

šta je s njim?

ČUDNO BAJDENOVO PONAŠANJE ZABRINULO AMERIKANCE: Najnoviji gaf Američkog predsednika PRESTRAVIO SVET (VIDEO)

Ranije je Džo Bajden napravio grešku i zahvalio se američkim vojnicima na sebičnosti koju su pokazali u ratu na Bliskom istoku

Objavljeno:

Zdravstve stanje šefa Bele kuće Džoa Bajdena tokom službenog puta u Portoriko ponovo je privuklo pažnju internet korisnika. Komentari su se pojavili ispod objave Republikanskog nacionalnog komiteta (RNC) na Tviteru.

Na objavljenom snimku, Bajden staje na putu do podijuma, gleda u svoja stopala, kao da nešto traži, a zatim zbunjeno gleda oko sebe. Korisnici su se pitali da li je predsednik dobro, izražavajući zabrinutost za njegovo zdravlje.

„On nikada ne zna gde da ode, ni kako da siđe sa bine. Njegova tajna služba mu govori gde da ide i gde da stane pre događaja kako bi oni znali gde da idu da ga zaštite!” — napisao je korisnik MidvestGal.

„Da li zna gde je? Molite se za njega, potrebno mu je“, pozvao je drugi korisnik.

„Mislim da pokušava da pronađe krst gde mu je rečeno da stoji“, sugeriše Big Davg.

„Izgleda kao da je upravo ušao u sobu i zapitao se: „Zašto sam došao ovde? To se dešava svima, ali on je prilično dosledan“, rekao je Džastin.

Bajden i njegova supruga Džil su 3. oktobra posetili Portoriko, koji je teško oštećen uraganom Fiona. Prirodna katastrofa ostavila je bez struje celu teritoriju zemlje.

Ranije je Džo Bajden napravio grešku i zahvalio se američkim vojnicima na sebičnosti koju su pokazali u ratu na Bliskom istoku. I tokom posete Izraelu, Bajden je napravio gaf o holokaustu.

(Espreso / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.