FATALNA SOFIJA SE VRATILA U UKRAJINU: Uplakana se ukrcala u avion, nadala se samo OVOME, evo šta je imala da KAŽE!
Sofija Karkadim i Toni Garnet, Foto: Ptintscreen Instagram/sonya_dobrvlsk

LJUBAVNI JADI

FATALNA SOFIJA SE VRATILA U UKRAJINU: Uplakana se ukrcala u avion, nadala se samo OVOME, evo šta je imala da KAŽE!

Karkadim je na aerodrom ispratio upravo bivši dečko

Objavljeno:

Ukrajinska izbeglica Sofija Kardakim koju je ostavio Britanac Toni Garnet, nakon što je zbog nje napustio svoju partnerku i dvoje dece, vratila se kući u ratom razorenu Ukrajinu.

Sofija Karkadim (22) se još uvek uplakana nakon raskida sa Tonijem Garnetom, ukrcala na avion na aerodromu u Mančesteru. Ona putuje u Ukrajinu preko Poljske.

Karkadim je na aerodrom ispratio upravo bivši dečko, koji je sa njom raskinuo vezu koja je trajala četiri meseca nakon što ju je optužio da se više puta opijala i da je nožem izbola zid u kuhinji u njihovoj iznajmljenoj kući u Bradfordu, u zapadnom Jorkširu.

Rekla je da se nadala da bi Garnet mogao da se predomisli sve do trenutka kada se ukrcala na let.

„Rezervisala sam povratnu kartu jer je bila samo nekoliko funti više od jedne karte. Mogu da se vratim ako se Toni predomisli, za šta se još uvek nadam da hoće. Za mene ne postoji drugi muškarac i zamolila sam ga da ne upoznaje druge devojke jer bismo možda mogli ovo da rešimo. Možemo razgovarati u budućnosti“, navela je Sofija.

Rekla je da voli Tonija više nego što može da izrazi rečima.

„Rekla sam mu da mi je žao što sam ga povredila. Žao mi je zbog svega što se dogodilo i tek sada shvatam koliko je Toni učinio za mene. Veoma mi je žao zbog svega što se dogodilo. Volela bih da se predomisli“, istakla je.

Sofija Karkadim
foto: Printscreen/Instagram/sonya_dobrvlsk

Navela je da se raduje što će ponovo videti porodicu, posebno baku koja je slavila rođendan.

„Kupila sam joj poklon i jedva čekam da je zagrlim“, rekla je.

Sada već bivši ljubavnici su vezu započeli 10 dana nakon što je ona stigla u dom u kojem je Garnet živeo sa partnerkom Lornom i dvoje dece. Sofija je u Veliku Britaniju došla bežići od ruske invazije.

Sofija i Toni su priznali da su se odmah svideli jedno drugom i da su se iselili iz porodične kuće njegovih roditelja da bi pronašli svoju. U ranim fazama veze su pričali i o braku, a onda je romansa zahladnela. Par je imao niz svađa za koje je Toni rekao da su uzrokovane Sofijinim ispijanjem piva i besom.

Sofija je priznala da joj je teško pala činjenica da Toni ne može da ima više dece, pošto je imao vazektomiju nakon što je sa bivšom patnerkom dobio dvoje dece.

1 / 3 Foto: Printscreen/Instagram/sonya_dobrvlsk

Garnet je nedavno izjavio: „Njena izbeglička viza ističe uskoro i rekla je da će podneti zahtev za novu. To je u redu sa mnom, sve dok mi se ponovo ne približi“.

„Dva puta je hapšena u mojoj kući, a pojavila se i jednom kasno uveče. Pre neko veče se čak pojavila kod prijatelja gde sam večerao i lupala je na vrata“, naveo je. „Ne znam kako je saznala da sam tamo, ali sam morao da se izvinim prijateljici i da je odvedem u hotel gde ju je smestila policija“, rekao je.

„Podsetio sam je da ako bude ponovo uhapšena i dobije krivični dosije u Velikoj Britaniji da joj možda neće biti dopušteno da se vrati u zemlju. Ona mora da razume pravila zakona i pravila raskida. Sa nama je gotovo. Zvuči hladno, znam, ali moram da nastavim sa svojim životom“, rekao je.

On dodaje da nema nameru da uskoro započnne novu vezu.

„Samo mi treba vremena da ponovo budem sa svojim ćerkama. Stvarno mi nedostaju. One su bile jedan od razloga zašto smo se Sofija i ja posvađali. Nije joj se svidelo da pričam sa njima, ali one su mi na prvom mestu“, zaključio je Garnet.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.