ŽIGOLO HRVAT OTKRIO ŠTA MU ŽENE TRAŽE U KREVETU: On je samo MESO, a one su gore od muškaraca, PERVERZNO!
Foto: Profimedia

opasne su

ŽIGOLO HRVAT OTKRIO ŠTA MU ŽENE TRAŽE U KREVETU: On je samo MESO, a one su gore od muškaraca, PERVERZNO!

U zemlji koja se na Balkanu utapa u recesiji, on otvara dušu, objašnjava da je i na Balkanu, u "regionu" sve samih "je*ača", seksualnost muškarca podjednako krhka kao i seksualnost žene

Objavljeno:

Anonimni autor koji se u romanu skriva iza imena svojeg junaka duhovito je obradio slučaj muškarca koji živi u Zagrebu i prostituiše se u strahu da ne ostane bez posla trenera u fitnes centru koji je na rubu bankrota.

U zemlji koja se na Balkanu utapa u recesiji, on otvara dušu, objašnjava da je i na Balkanu, u "regionu" sve samih "je*ača", seksualnost muškarca podjednako krhka kao i seksualnost žene kad je počinje prodavati u egzistancijalnoj panici.

"Ušao sam u to s dobrim namerama, misleći kako će sve ono što me dobro čeka u budućnosti opravdati tih nekoliko loših stvari koje moram da učinim. Bio sam najamna radna snaga u seksu. I za to bio jako dobro plaćen, i za to platio jako visoku cenu. Ovo je moja priča o ljubavi, jer je ljubav jedino što nas može iskupiti i očistiti.

seks
foto: Dmitri Maruta / Alamy / Profimedia

Brzo sam se ufurao

Ufurao sam se i stavio ruke ispred sebe. Raširio sam noge i poskakivao kao da jašem – kas, galop, njihanje bokovima – to ih je bacilo u delirijum. Jedna mi je koleginica u teretani svojevremeno objašnjavala kako se jaše kas, kako galop, i moram priznati da je, hotimično ili ne, to izvodila vrlo erotično. Možda se samo zajebavala, ali ta mi je lekcija pomogla da dodam dimenziju erosa svojim nezgrapnim pokretima koje uz određenu dozu mašte možemo nazivati i plesom. Urlici su postali još jači pa sam počeo snažno da se uživljavam u novu ulogu. Zapravo, možda je tu negde počelo i da mi se dopada. Publika je nagradila moj trud, i to jako.

Okrenuo sam se naprčivši lagano guzu koju sam, mislim, nezgrapno vrteo pokušavajući izvući bilo kakvu erotiku iz tih pokreta. Na trenutke bi me opet preplavio sram, ali sam vidio da žene istinski uživaju i ne primećuju nikakav amaterizam, ili ih on, ako ga vide, raduje. Sveže meso, neiskvaren momak, je li to to?

Žene su bile sve napaljenije

Osetio sam kako me jedna pljesnula po guzi. Uskoro sam osetio još jednu ruku koja me je pljesnula još jače – bogme, zaključio sam, ti ženski šamari nisu nimalo nežni kako sam mislio.

Ponovo sam se okrenuo i počeo vrteti kukovima. Ugledao sam menadžera kako manijakalno šalje signal da se skinem.

Grizle su me za guzu, ali nisam smeo stati

Jebiga, došao je i taj tren. Bacio sam šešir i dve su se žene gotovo polomile da ga uhvate. Aleks mi je i dalje signalizirao da skinem nešto. Nisam znao što. Okrenuo sam im leđa i strgnuo deo pantalona na zadnjici otkrivajući guzove i tange koje su se usadile među njima.

Jedna od njih prišla mi je dok sam vrtie guzu okrenut leđima, kleknula je na pod i snažno me ugrizla za guzu izazivajući urlike oduševljenja među raspomamljenom masom žena.

seks
foto: Profimedia

Gotovo sam poskočio od boli, ali nisam prekinuo ples. Ponovo sam se okrenuo, radeći kukovima pokrete napred–nazad što ih je oduševljavalo.

Dogodilo se još nešto važno. Nisam više čekao menadžerove signale.

Strgnuo sam košulju sa sebe i bacio je među knjige, spustio se na kolena i gornjim se delom tela sagnuo izvivši kukove pomičući ih gore–dole.

Jedna od žena se spustila kraj mene i polizala me po prsima, gricnuvši me bolno za bradavicu.

Verovatno bi nastavila da ju je Aleks nije nežno uhvatio za ruku i povukao.

Ponovo sam bio na nogama i kružio prostorijom, radeći pokrete kukovima pored svake žene.

Kad sam skinuo pantalone, urlici su postali životinjski

Kad sam došao do kume, ona me je uhvatila besramno za jaja. Stisak je bio tako snažan da me zabolelo. Zato sam se povukao ponovo u sredinu prostorije izvodeći svakakve plesne pokrete za koje sam mislio da koliko–toliko liče na erotski ples.

Seks
foto: Profimedia

Nisam znao koliko u tome uspevam, ali žene su vrištale zadovoljno. Možda bi tako vrištale da je na mom mestu bio bilo ko.

Jednostavno su se razularile, napile i sve ograde su pale, a ja sam bio meso. Možda bi - mada ipak volim da verujem da ih je moje mišićavo telo, s određenom izloženošću kvarcu, ipak dodatno napaljivalo.

Okrenuo sam se prema njima i strgnuo pantalone sa sebe. Urlici su postali životinjski. Mešao sam kukovima, pomicao ih naprijed–nazad i osećao kako mi se čitava aparatura u tangama drmusa što je izazivalo još jače vriskove. U jednom trenutku delirijuna prišla mi je kuma i uhvatila me za ruku.

Panično sam pogledao menadžera, ali on je samo kimnuo.

Odvela me ispred fotelje na kojoj je sedila zgodna plavuša od nekih 40 godina.

Čuo sam kako mi se kuma dere na uho – ajmo ples za mladu, pokaži joj šta propušta.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.