KAMERA GA SNIMILA KAKO KLEČI PRED VRATIMA NEPOZNATE ŽENE: Kada je shvatila njegove NAMERE, doživela ŠOK! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

UŽAS

KAMERA GA SNIMILA KAKO KLEČI PRED VRATIMA NEPOZNATE ŽENE: Kada je shvatila njegove NAMERE, doživela ŠOK! (VIDEO)

Pretpostavila je da je to bio dostavljač

Objavljeno: 14:36h

Nešto u vezi sa kućnim alarmom daje ljudima osećaj sigurnosti. Bez obzira da li imate samozapaljiva svetla, kamere ili pametna zvona na vratima, ili bilo koju kombinaciju bezbednosnih mera u ponudi, nikada niste potpuno bezbedni. Ljudi će uvek naći način da urade nešto loše ako to žele.

Nažalost, to je imala žena iz Kalifornije kada je muškarac pokušao da uđe u njenu kuću kroz pseća vrata uprkos kamerama i upozorenjima. Bio je to jedan od najstrašnijih trenutaka u njenom životu – ali skupila je hrabrost da upozori druge ljude…

Leksi Linberg je bila sama kod kuće sa svojom pudlicom Stelom kada je čula nekoga na ulaznim vratima. Pretpostavila je da je to bio dostavljač. Ali kada je čula zvukove sa stražnjih vrata, bila je prestravljena. Očigledno je da je ova osoba imala na umu nešto loše.

U intervjuu je rekla da je bila u šoku, ali da je učinila sve što je mogla da se zaštiti.

– Bila sam zapanjena da odrastao čovek može da prođe kroz pseća vrata… Bila sam glasna koliko sam mogla, znao je da sam kod kuće, čak sam i svog psa pustila na njega.

Na sreću, uspela je da ga skloni sa svog imanja pre nego što se nešto zaista loše dogodilo. Ali to nije prvi put da je kriminalac koristio pseća vrata da bi došao do tuđe kuće.

(Espreso/insideedition.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.