USRED DNEVNIKA VODITELJKI JE MUVA ULETELA U USTA: Njen potez je zapanjio sve, samo je nastao muk u studiju (VIDEO)
Foto: Printscreen

SVAŠTA

USRED DNEVNIKA VODITELJKI JE MUVA ULETELA U USTA: Njen potez je zapanjio sve, samo je nastao muk u studiju (VIDEO)

Sve je bilo u programu uživo

Objavljeno:

Profesionalnost na prvom mestu

Novinarima i prezenterima vesti, uvek je najteže tokom vođenja programa uživo, kada se ponekad događaju stvari mimo njihove volje, a kod kojih, opet moraju da ostanu pribrani i profesionalni do kraja.

Voditeljka kanadskog dnevnika na televiziji "Globalnews" Fara Nasar, uradila je ono što bi retko ko učinio. Naime, ona je na svom Tviter nalogu podelila snimak u kojem se vidi kako joj tokom vođenja dnevnika, dok priča o poplavama u Pakistanu, u usta uleće muva.

Sve je bilo u programu uživo.

- Delim ovo jer svima nam treba malo smeha ovih dana. Izgleda da nije samo Dag Ford, i ja sam ovih dana na poslu progutala muvu - napisala je ona.

Naime, ona se nadovezala na političara Forda, kojiem je pčela pre nekoliko dana uletela u usta tokom davanja izjava na pres konferenciji.

Na videu koji je podelila Fara, vidi se kako se u sekundi iznenadila, da bi se kasnije sabrala i nastavila da vodi dnevnik kao da se ništa ne događa.

- Osetila sam kako mi treperi u grlu dok sam završavala uvod - rekla je ona za CNN.

Kolege koje su pričale sa njom, bile su oduševljene količinom pribranosti i profesionalnošću. Naravno, nakon što je snimak završio na društvenim mrežama, postao je viralni hit.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.