OVAKO IZGLEDA ČOVEK PRED SMRT: Na licu mu se vidi sav HOROR, isplivao JEZIV SNIMAK, uznemiravajuće! (VIDEO)
Bar, Foto: Printscreen/Youtube/KDS VIEW

ŠOKANTNO

OVAKO IZGLEDA ČOVEK PRED SMRT: Na licu mu se vidi sav HOROR, isplivao JEZIV SNIMAK, uznemiravajuće! (VIDEO)

Zbog atmosfere na žurci, glasne muzike i alkohola, njega su jedva primetili ostali gosti da je u problemu

Objavljeno:

Koliko puta čovek pomisli o smrti ili prolaznosti života, verujemo da je odgovor “jako mali broj puta” za većinu. I ne treba da bude drugačije, svako se trudi da od života uzme samo ono najbolje razmišljajući samo o pozitivnim stvarima. Ipak, kada se suočite sa smrću na ovaj ili onaj način, ceo život vam prođe pred očima i razmišljate samo o jednom – kako preživeti.

Upravo to se desilo jednom muškarcu u jednom baru na proslavi.

On je, kako se može videti na snimku na internetu pod nazivom “poslednji trenutak života”, koji broji više od milion pregleda, izbegao smrt u poslednji čas. Njega je spasila devojka koja je bila sa njim na šanku. Kako se ispostavilo, nakon šoua sa barmenom, u kom su učestvovali oboje, muškarac se počeo gušiti žvakaćom gumom.

Zbog atmosfere na žurci, glasne muzike i alkohola, njega su jedva primetili ostali gosti da je u problemu, onda je prišla devojka koja je metodom pritiskanja stomaka uspela da izbaci žvakaću gumu iz dušnika muškarca.

Snimak su mnogi okarakterisali kao uznemirijući, jer se na licu muškarca koji se davio moglo videti kako izgleda ljudska osoba suočena sa smrću.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.