KRIJUMČARENJE DROGE: Evropska zemlja ZAPLENILA 14 tona OVOG narkotika!
Ilustracija, Foto: Profimedia

zaplena

KRIJUMČARENJE DROGE: Evropska zemlja ZAPLENILA 14 tona OVOG narkotika!

Pretpostavlja se da uhapšeni pripadaju najvećoj kriminalnoj grupi u Španiji koja se bavi krijumčarenjem hašiša i da svakog meseca prenesu preko granice i do 20 tona narkotika

Objavljeno:

Španska civilna garda zaplenila je danas 14 tona hašiša iz Maroka i uhapsila 49 ljudi osumnjičenih za krijumčarenje ove droge, prenosi AP.

Pretpostavlja se da uhapšeni pripadaju najvećoj kriminalnoj grupi u Španiji koja se bavi krijumčarenjem hašiša i da svakog meseca prenesu preko granice i do 20 tona narkotika.

Podsećamo, u utorak je objavljeno da su prošle nedelje 32 osumnjičena povezana sa italijanskom kriminalnom organizacijom Ndrangetom uhapšena u Španiji zbog umešanosti u trgovinu drogom i pranjem novca.

Kako se navodi, ova operacija omogućena je angažovanjem oko 500 pripadnika policije na terenu, uključujući specijalne interventne timove, helikoptere i dronove.

1 / 6 Foto: Profimedia

Operacija je bila praćena složenom istragom koju je pokrenula španska civilna garda, koja je radila na ovom slučaju zajedno sa italijanskim karabinjerima, uz podršku Europola i Eurodžasta.

Bonus video:

02:27

KURTI OHRABRUJE ALBANSKE EKSTREMISTE ZA NAPAD NA SRBE! Drecun za Kurir TV: Povećan broj etničko motivisanih NAPADA na srpski narod

(Espreso/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.