"IZGLEDA KAO STRANO TELO": Zbog snimka obezbeđenja kralja Čarlsa GORE MREŽE, svi gledaju u RUKE - NEVERICA! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/TikTok

POD LUPOM JAVNOSTI

"IZGLEDA KAO STRANO TELO": Zbog snimka obezbeđenja kralja Čarlsa GORE MREŽE, svi gledaju u RUKE - NEVERICA! (VIDEO)

Haos među korisnicima društvenih mreža

Objavljeno:

Kada je u pitanju kraljevska porodica, oni su konstantno pod lupom javnosti. Tako nisu strane ni teorije zavere, kojih ima pregršt, a najnovija koja se pojavila na mrežama, izazvala je haos među korisnicima.

Čarls III učestvovao je u šetnji ispred zamka Kardif prošle nedelje, a korisnici društvenih medija primetili su da je član njegovog obezbeđenja sve vreme držao ruke u veoma specifičnom položaju.

Jedan TikToker tvrdi da su krivci za taj neobičan položaj “lažne ruke” telohranitelja sa čime se slaže još jedan korisnik ove mreže koji je objavio snimak Čarlsa ispred Bakingemske palate.

@kevhead22 What's going on with the Bodyguard's hands? #KingCharles #Bodyguard ♬ Stranger Things - Remix - Dharma

I na tom snimku, kako tvrde posmatrači, telohranitelji neobično drže ruke, tačnije jednu ruku koja se ne pomera i izgleda kao strano telo.

Ponudili su i objašnjenje za to- obezbeđenje upotrebljava takozvane lažne ruke kako bi pravom rukom koja se nalazi ispod sakoa sve vreme držali oružje u slučaju da neko napadne kralja, piše “Dejli mejl”.

Tako navode na mrežama, a stručnjak za bezbednost Vil Gedes rekao je za “Metro”: “Mogu da razumem zašto su neki ljudi možda pomislili to zbog onoga što izgleda kao neverovatno čvrst stisak, ali definitivno se ne radi o lažnim rukama”.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.