JESTE LI IKADA VIDELI SLIKU TRUDNE KRALJICE ELIZABETE? Niste ni mogli, evo i zbog ČEGA!
Kraljica Elizabeta II i Princ Filip, Foto: Profimedia

SLIKA

JESTE LI IKADA VIDELI SLIKU TRUDNE KRALJICE ELIZABETE? Niste ni mogli, evo i zbog ČEGA!

Jedina fotografija na kojoj se kraljici nazire trudnički stomak nastala je kada je bila trudna sa Endruom

Objavljeno:

Kraljica Elizabeta II preminula je 8. septembra 96. godini. Vladala je britanskim tronom 70 godina, što nijednom monarhu iz ovog dela sveta nije pošlo za rukom, a iako je dosta toga poznato o njoj, postoje i neke stvari koje i dalje intrigiraju javnost.

Tako se, na primer, povela polemika o tome kako je moguće da u javnosti ne postoje fotografije kraljice kada je bila trudna. Podsetimo, ona je rodila četvoro dece - sadašnjeg kralja Čarlsa III, princezu Anu, te prinčeve Endrua i Edvarda.

Jedina fotografija na kojoj se kraljici nazire trudnički stomak nastala je kada je bila trudna sa Endruom. Tada je uslikana na stanici Liverpul Strit, dok je čekala princa Čarlsa.

U jednom novinskom članku je objašnjeno kako kraljica nikako nije smela da objavi da je trudna, a tokom tih meseci, palata bi obavestila javnost kako se ona privremeno povlači iz javnosti na neko vreme.

Kraljica Elizabeta, Kraljica Elizabeta II
foto: Printscreen/Youtube/CTV News

- Njeno kraljevsko visočanstvo kraljica Elizabeta neće preuzimati javne angažmane nakon kraja juna - glasilo je saopštenje kad je kraljica bila trudna sa Čarlsom.

Na ovaj način se kraljici obezbeđivao sav mir i prijatna atmosfera time što niko nije znao ništa o trudnoći, a ona je bila rasterećena svih obaveza.

1 / 9 Foto: Profimedia

Princeza Dajana je bila prva koja se porodila u bolnici i dan nakon porođaja princa Vilijama pokazala javnosti, a njen primer je sledila i Kejt Midlton.

Bonus video:

01:21

VAŠINGTON VUČE KONCE U KOSOVSKIM PREGOVORIMA Projekat tzv. Kosova je u potpunosti američki: MAKRON I ŠOLC NEMAJU TU ŠTA DA TRAŽE

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.