PRONAĐENO TELO MLADIĆA (22) U AUTOMOBILU: Vozilo bilo parkirano ispred POZNATOG RESTORANA najmanje 1 dan, HOROR!
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/11Alive

užas!

PRONAĐENO TELO MLADIĆA (22) U AUTOMOBILU: Vozilo bilo parkirano ispred POZNATOG RESTORANA najmanje 1 dan, HOROR!

Prema Nacionalnom sistemu za nestala i neidentifikovana lica, koji vodi Ministarstvo pravde, svake godine u SAD se u proseku pronađe 4.400 neidentifikovanih tela

Objavljeno:

Policijska uprava Linkolna je upozorena na izveštaje o onesvešćenom čoveku u restoranu brze hrane oko 22:40. u ponedeljak.

Policajci su pronašli mrtvog 22-godišnjeg muškarca na sedištu vozača sive limuzine. Zaposleni u Taco Bell-u rekao je policiji da je vozilo bilo parkirano na parceli najmanje jedan dan, prema KOLN-u koji je povezan sa CBS-om.

Policija Linkolna saopštila je da nema očiglednih dokaza ubistva i da je pokrenula istragu. Obdukcija je zakazana za utorak, navodi KOLN.

Identitet muškarca i uzrok smrti nisu saopšteni od srede ujutro.

Newsweek je kontaktirao policijsku upravu Linkolna za komentar.

Prema Nacionalnom sistemu za nestala i neidentifikovana lica, koji vodi Ministarstvo pravde, svake godine u SAD se u proseku pronađe 4.400 neidentifikovanih tela. Oko 1.000 je još uvek neidentifikovano nakon godinu dana.

Organizacija navodi da trenutno postoji 14.158 otvorenih slučajeva neidentifikovanih osoba širom SAD, a broj u Nebraski je samo šest.

Policija
foto: Profimedia

Od početka avgusta, širom SAD prijavljena su najmanje tri druga incidenta sa leševima pronađenim u automobilima.

Istraga je pokrenuta 5. septembra nakon što je telo pronađeno na parkingu Wolmart-a u Arkanzasu.

Kupci u Fort Smitu su upozorili policiju nakon što su primetili telo u vozilu parkiranom u blizini Volmarta u 8301 Rogers Avenue.

U saopštenju policije Fort Smita stoji: „Po dolasku, otkriveno je da su slučajni prolaznici locirali 50-godišnjeg belog muškarca u njegovom vozilu. Istraga je sada u toku i više informacija biće objavljeno kada bude dostupno.

Prošlog meseca, telo muškarca pronađeno je u prtljažniku SUV-a na otpadu u Linvudu u Vašingtonu.

Vozilo, Ford Explorer iz 2002. godine, kupljeno je na aukciji od strane Braven Auto and Metals, i trebalo je da bude rashodovano. Radnici Bravena pronašli su telo u terencu 4. avgusta i obavestili policiju.

1 / 7 Foto: Profimedia

1. avgusta, telo je pronađeno u vozilu u autopraonici u Kentakiju. Policijska uprava u Leksingtonu je pozvana zbog izveštaja o neprijatnom mirisu koji dolazi iz vozila u Autopraonici Red Mile.

Policajci su pronašli telo u raspadanju u vozilu, koje je bilo parkirano ispred prostorija, ali istražitelji nisu pronašli ništa drugo sumnjivo ili neobično na mestu događaja, navodi Lekington Herald-Leader.

Bonus video:

05:15

EKSPERT OTKRIO U KOM MESECU NAS ČEKAJU PARE! Fascinantne stvari na LJUBAVNOM PLANU! U oktobru moramo da budemo OPREZNI!

(Espreso/Newsweek)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.