OLIČENJE GRACIOZNOSTI, ILI ČISTO LICEMERJE? Megan Markl se ponovo našla na meti OSUDA, evo šta je sada u PITANJU!
Megan Markl, Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

OLIČENJE GRACIOZNOSTI, ILI ČISTO LICEMERJE? Megan Markl se ponovo našla na meti OSUDA, evo šta je sada u PITANJU!

Britanci ne mogu da odluče da li vojvotkinja od Saseksa zaista oplakuje baku svog muža ili prikuplja novi materijal za podkast

Objavljeno:

S jedne strane, pljušte pohvale za Megan Markl, vojvotkinju od Saseksa, za njenu „eleganciju“ i „gracioznost“ i ponašanje tokom dolaska kovčega kraljice Elizabete Druge. u Vestminster holu, a posebno njen duboki naklon u čast preminulog vladara.

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa, izvela je besprekoran naklon“, napisao je jedan čitalac Independenta.

„Meganin naklon je bio najdublji i udaljavajući se od rojalističke retorike, pokazala je najviše divljenja i poštovanja prema kraljici“, napisao je drugi.

Treća osoba je dodala: "Megan je oličenje gracioznosti i elegancije."

Korisnici Tvitera primetili su i izraze lica princa Harija i prokomentarisali da se vidi da je ponosan na svoju suprugu. Jedan od njih je napisao: "Ne mogu poreći to je bio veliki naklon, dubok i pun poštovanja. Lepo je što nosi minđuše koje joj je dala kraljica. Hari je izgledao kao da će svakog trenutka zaplakati."

Na drugoj strani su oni koji ne mogu da oproste Sussekima bekstvo preko okeana, Megkit, napuštanje kraljevskih dužnosti i mnogo reči izgovorenih u raznim intervjuima i podkastovima protiv članova kraljevske porodice, pretnje otkrivanjem knjiga i licemerje sa koje koriste naslove kada im odgovara.

„Sve je to sjajan sadržaj za Harijevu knjigu i dokumentarne filmove o Netfliksu. To je manje povezano sa kraljicom, a više sa medijskom pažnjom, mogućnostima za fotografisanje i sadržajem za njegove sopstvene projekte“, stoji u jednom komentaru na Miroru.

Nekima je zasmetalo to što su se Hari i Megan u jednom trenutku držali za ruke – njihovi javni iskazi intimnosti u svim situacijama mnogima idu na živce jer smatraju da takvo ispoljavanje emocija nije primereno. Ili bar nije "britanski".

Na Jutjub kanalu Hezusa Enrikea Rosasa, poznatog kao "The Bodi Language Gui", autora nekoliko knjiga o neverbalnoj komunikaciji koji voli da pokriva britansku kraljevsku porodicu, stotine su komentarisale Meganin naklon i njene izraze lica. Čak su primetili - đavolski osmeh zadovoljstva zbog činjenice da je tu gde jeste.

"Moj prvi utisak je da se oseća kao da je 'pobedila', da je rame uz rame sa kraljevskom porodicom uprkos svemu što je rekla. Po mom mišljenju, oseća se nepobedivom, može da radi i kaže šta god želi da bude relevantna i stvara vesti, bila u tabloidima itd. To je ono o čemu ona sanja. Tužno je jer smo svi tužni zbog kraljičine smrti i izgleda da ona uživa u svom statusu slavne ličnosti", stoji u jednom komentaru ispod videa u kojem je Megan " izložena“.

Kada je o ovom paru reč, stvar je vrlo jednostavna – šta god da rade princ Hari, a posebno njegova supruga, ma kako se ponašali i izgledali, lavina komentara na svim društvenim mrežama, medijskim portalima i forumima je nezaustavljiva i obilni, a logori Saseksa i njima suprotstavljeni rojalisti, ogromni i naoružani oštrim rečima.

Svet je u strašnoj krizi, ekonomskoj, političkoj, moralnoj, zdravstvenoj, klimatskoj... ali mnogo je lakše nositi se sa bisernim minđušama i dubinom mašne i iskrenošću osmeha omražene vojvotkinje/bivše glumice. koji je odvukao princa od porodice i uneo razdor među Vindzore.

Mnogi komentatori pišu da je kraljici Elizabeti Megan bila veoma dobra.

Kraljici se dopala Megan, bez obzira što je nije voleo ostatak Ujedinjenog Kraljevstva. Bilo bi dobro kada bi svi konačno ostavili Megan na miru umesto da preterano analiziraju sve što radi. Oni samo raspiruju mržnju, a to nije u redu.

1 / 7 Foto: Profimedia

Inače, u neslavnom intervjuu sa Oprom Vinfri, Megan je ispričala kako je naučila da se pravilno klanja. Govorila je o svom prvom susretu sa kraljicom u Kraljevskoj loži.

- Hari i ja smo bili u autu i ​​on je rekao: "Dobro, moja baka je tamo pa ćemo je pozdraviti". Rekao sam: "O super, ja volim bake." Zatim me je pitao da li znam da se klanjam. Pomislio sam, iskreno, da je to nešto što se dešava napolju, a ne u porodici, i rekao sam: "Pa to ti je baba!" na šta je Hari rekao: "To je kraljica." Tada je, priznala je, prvi put shvatila da joj neće biti lako.

Uvežbala je naklon, rekla je, nekoliko minuta pre nego što je upoznala kraljicu, uz pomoć i savete Harija i vojvotkinje od Jorka Sare Ferguson.

- Bio je to dubok naklon - rekla je Megan, koja je tada vežbala naklon, ma šta o tome pričali posmatrači, ponovila je sada kada se opraštala od obožavane bake svog supruga.

(Espreso/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.