PUTIN SLETEO U UZBEKISTAN: Jedan DETALJ svima ZAPAO ZA OKO, ruski lider izbegavao da uradi OVO! (VIDEO)
Vladimir Putin, Foto: Printscreen/Youtube/AFP News Agency

POSETA

PUTIN SLETEO U UZBEKISTAN: Jedan DETALJ svima ZAPAO ZA OKO, ruski lider izbegavao da uradi OVO! (VIDEO)

Danas će biti održan trilateralni samit Rusija-Mongolija-Kina

Objavljeno:

Puski predsednik Vladimir Putin sleteo je u Uzbekistan. On bi danas trebalo da se sastane sa kineskim predsednikom Si Đinpingom, prvi put od početka sukoba u Ukrajini, na summitu Šangajske organizacije za saradnju (SCO), koji se održava u Uzbekistanu.

Snimak Putinovog sletanja u Uzbekistan već se deli društvenim mrežama, a mnogima je zapalo za oko to što je izbegavao da se rukuje sa okupljenima.

Mnogi smatraju da je to zbog činjenice da se Putin plaši korona virusa i da zbog toga izbegava bliži kontakt sa ljudima i drži se na distanci.

Prema rečima Putinovog pomoćnika Jurija Ušakova, predsednik Rusije će se danas sastati sa kolegom iz Kirgizije Sadirom Džaparovom, sa predsednikom Turkmenistana Serdarom Berdimuhamedovim, predsednikom Uzbekistana Šavkatom Mirzijojevim, predsednikom Irana Ebrahimom Raisijem, premijerom Pakistana Šahbazom Šarifom i predsednikom Kine Si Ðinpingom.

1 / 5 Foto: Profimedia

Pored toga, danas će biti održan trilateralni samit Rusija-Mongolija-Kina.

Predsednik Rusije će u petak održati bilateralne razgovore sa predsednikom Turske Redžepom Tajipom Erdoganom, indijskim premijerom Narendrom Modijem i predsednikom Azerbejdžana Ilhamom Alijevim.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.