ČAK JE I POLICIJI PRIPALA MUKA KADA SU OTKRILI ŠTA JE ŽENA URADILA: Zgarnućete se, TOTALNA NEVERICA! (VIDEO)
Žena, Foto: Printscreen/Youtube/GUARDIA CIVIL

otmica

ČAK JE I POLICIJI PRIPALA MUKA KADA SU OTKRILI ŠTA JE ŽENA URADILA: Zgarnućete se, TOTALNA NEVERICA! (VIDEO)

Postupajući po protokolu za otmicu, službenici Civilne Garde fokusirali su se na lociranje porodice dečka žrtve i, srećom, uspeli da ih pronađu sve, uključujući i navodno otetu ženu, i to dok se kockala

Objavljeno: 17:41h

Neimenovana žena iz Španije nedavno je uhapšena na Tenerifima nakon što je u dogovoru sa porodicom svog dečka navela svoju majku da pomisli da je kidnapovana i za svoj otkup traži pozamašnu sumu novca.

Ranije ove nedelje, Civilna Garda, jedna od dve španske nacionalne agencije za sprovođenje zakona, objavila je uznemirujući video na kojem se vidi žena sa povezom na očima i mrljama od krvi na licu, vezana za stolicu i sa velikim nožem pod grlom. Mlada žena jeca i govori svojoj majci da je kidnapovana i da treba da plati otkupninu od 50.000 evra ako ikada više želi da je vidi živu. Međutim, nije sve kako izgleda…

Snimljeni video je i te kako stvaran, ali samo kidnapovanje nije. Prema španskoj policiji, "žrtva" prikazana na snimku je lažirala sopstvenu otmicu uz pomoć porodice svog dečka isključivo da bi prevarila svoju majku da plati otkupninu od 50.000 evra.

U snimku koji je objavila Civilna Garda, "žrtva" tvrdi da ne zna ko su njeni napadači niti zašto nju izabrali, ali ona upućuje majku da plati otkupninu tako što će ostaviti 50.000 evra u gotovini na određenoj lokaciji. Ona, takođe, upozorava majku joj otmičari prisluškuju kuću i da bi svaki pokušaj da se obrati policiji značio kraj njenog života.

Majka žrtve je navodno pristala na zahteve kidnapera, podigla je iz banke 50.000 evra, ali je i tajno obavestila policiju o situaciji svoje ćerke. Tada su delovi slagalice počeli da dolaze na svoje mesto.

Policijska istraga je počela ispitivanjem majke žrtve, koja je napomenula da je u više navrata već uplatila ukupno 45.000 evra, nakon što je poštom dobila pismene pretnje o životu njene ćerke. Misterioznim kriminalcima je sve vreme davala ono što su želeli, ne shvatajući da je žrtva zapravo ona.

Kada su saznali da je žrtvina majka nedavno bila prevarena, policija je počela da istražuje žrtvu i njenog partnera, brzo shvativši da joj je porodica njenog dečka pomogla da osmisli celu stvar. Nakon što je policija ustanovila da je otmica možda i inscenirana, trebalo im je samo 24 sata da reše slučaj.

Postupajući po protokolu za otmicu, službenici Civilne Garde fokusirali su se na lociranje porodice dečka žrtve i, srećom, uspeli da ih pronađu sve, uključujući i navodno otetu ženu, i to dok se kockala. Svi su privedeni i na kraju su priznali da su lažirali otmicu.

1 / 8 Foto: Profimedia

Pretresom kuće osumnjičenih, Civilna Garda je pronašla alat koji je korišćen za simulaciju otmice, veliki nož, maramu kojom je mlada žena bila vezana i flašu veštačke krvi.

Bonus video:

05:56

BRZE VESTI 14.09.2022. 09:55

(Espreso/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.