"OTVORITE, HOĆU DA JE SILUJEM I UBIJEM": Snimljen HOROR, ovo je NAJJEZIVIJA STVAR KOJU ĆETE POGLEDATI! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Youtube/ KTNV Channel 13 Las Vegas

UŽAS!

"OTVORITE, HOĆU DA JE SILUJEM I UBIJEM": Snimljen HOROR, ovo je NAJJEZIVIJA STVAR KOJU ĆETE POGLEDATI! (VIDEO)

Policija je uhapsila muškarca nekoliko sati nakon što je snimak dostavljen vlastima i postavljen na internet

Objavljeno:

Sigurnosna kamera zabeležila je uznemirujući video snimak na vratima jedne kuće u Las Vegasu.

Naime, na snimku se vidi zastrašujući trenutak kada je muškarac prišao ulaznim vratima jedne žene i zahtevao od nje da otvori vrata kako bi on mogao da je “siluje i ubije”.

Javnost je zgranuta snimkom koji se sada širi i Tik-tokom, a na kom muškarac kuca na vrata nepoznatoj ženi, i pita je da li je sigurna da neće da mu otvori. Oni pričaju kroz staklo na vratima.

– Da li ste sigurni? Imam samo nekoliko pitanja za vas – čuje se kako pita čovek, dok se vlasnica kuće Amanda Novak krije unutra.

Njen muž, Čas Lik, daljinski je pristupio interfonu uprkos tome što nije bio kod kuće i tada je upitao čoveka ko je on i šta želi.

– Ono što tražim je devojka u kući jer ću je silovati i ubiti. Možeš li da je nateraš da otvori vrata? – odgovara ovaj muškarac i dodaje da ima pištolj i nož.

Nakon nekog vremena odustaje i odlazi, a iz komentara se saznaje da je žena uputila apel na Fejsbuku da se ova osoba pronađe, a obavestila je i policiju.

Ovo je najjezivija stvar na intenetu koju sam pogledala – jedan je od komentara na snimak.

Novak, koja je u to vreme bila sama kod kuće, rekla je da ni u jednom trenutku nije odgovorila čoveku i da je pozvala policiju.

Kako se saznaje, muškarac je sada u pritvoru, prema Amandi, koja je postavila snimak incidenta na društvene mreže kako bi upozorila komšije.

– Ovo se dogodilo večeras… prilično zastrašujuće! Bila sam sama kod kuće. Čućete mog muža kako skače na “The Ring” nakon nekog vremena, nije bio ovde… Krila sam se gde ovaj momak nije mogao da me vidi i nisam rekla ni reč.. tokom čitavog vremena pre uključenja supruga, on je samo pričao sam sa sobom – objavila je Amanda zajedno sa video snimkom na Fejsbuku.

– Pozvana je policija, gospođa iz 911 je ostala na liniji dok policajac nije stigao. Fajl je prijavljen i pokazala sam mu video. Ovo je dovoljno da ga uhapse ako ga nađu. Muž je sada kod kuće. Zaključajte svoja vrata prijatelji! – poručila je ona.

Policija je uhapsila muškarca nekoliko sati nakon što je snimak dostavljen vlastima i postavljen na internet.

Video snimak koji je Novak dala policiji bio je dovoljan za hapšenje, ali tačne optužbe nisu objavljene u javnosti.

‘Obaveštenje: On je u pritvoru!’ objavila je nekoliko sati nakon što je video snimak postavila na Fejsbuk.

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.