OMILJENA PEVAČICA VRAĆENA SA GRANICE: Nastao je TOTALNI HAOS!
Zaz, Foto: Printscreen/Youtube/

AU

OMILJENA PEVAČICA VRAĆENA SA GRANICE: Nastao je TOTALNI HAOS!

Pevačica čije je pravo ime Izabel Žefroa (Isabelle Geffroy) stekla je svetsku slavu sa pesmom "Je veux" sa istoimenog prvog albuma 2010. godine

Objavljeno:

Francuska pevačica Zaz svetski poznata po pesmi "Je veux" morala je da odloži planirane koncerte u Kvebeku jer je vraćena sa kanadske granice zato što nije primila vakcinu protiv korona virusa.

Kako je prenela danas francuska onlajn televizija BFMTV, Zaz je na Fejsbuku napisala da je odložila koncerte zakazane u septembru jer su u Kvebeku na snazi zdravstvene mere protiv korona virusa.

"Ja sam osoba od integriteta, ne mogu da budem ono što jesam i da pevam ono što pevam ako radim suprotno od onoga što moje telo, moje srce i moja duša osećaju", dodala je pevačica.

Zaz je rekla da je preležala bolest i da je do sada imala koncerte u inostranstvu gde je ponekad boravila u izolaciji i stalno išla na testiranje.

Iako pevačica odbija vakcinaciju, rekla je da poštuje svačiji izbor. Izrazila je nadu da će zdravstvena situaciji biti bolja u Kanadi kako bi mogla da održi koncerte.

Zaz
foto: Printscreen/Youtube/Wydma

Zaz je u oktobru 2021. objavila peti album "Isa". Pevačica će 2025. godine igrati u mjuziklu o slavnoj Edit Pjaf (Edith Piaf) u produkciji Tomasa Langmana (Thomas Langmann).

Pevačica čije je pravo ime Izabel Žefroa (Isabelle Geffroy) stekla je svetsku slavu sa pesmom "Je veux" sa istoimenog prvog albuma 2010. godine.

Ima prepoznatljiv glas koji neki porede sa glasom Edit Pjaf, piše pesme i njena muzika predstavlja mešavinu stilova - džeza, soula i francuske šansone.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.