BIZARNE NAVIKE ČARLSA: Nećete verovati šta radi sa PASTOM ZA ZUBE, NEVERICA!
Princ Čarls, Foto: EPA-EFE/NEIL HALL

kraljevska porodica

BIZARNE NAVIKE ČARLSA: Nećete verovati šta radi sa PASTOM ZA ZUBE, NEVERICA!

U javnost su isplivali još neki detalji o njegovom ponašanju

Objavljeno: 18:14h

Osim toga, Čarls ima slugu koji mu svako jutro istiskuje pastu za zube na četkicu, a mora to raditi u meri od tačno 2.5 centimetra.

Barel je izjavio i kako je njega lično Čarls zvao da iskopa pismo koje mu je poslala majka Elizabeta i koje je slučajno završilo u smeću.

Nakon što se društvenim mrežama proširila snimka kako kralj Čarls III besni na poslugu jer mu nisu sklonili kutiju za nalivpero dok je potpisivao kraljevsku zakletvu, u javnost su isplivali još neki detalji o njegovom ponašanju. Naime, o navikama novog britanskog kralja detalje je ispričao 2018. Pol Barel bivši batler koji je radio za njega dok je još bio u braku s Dajanom.

- Njegova pidžama treba biti ispeglana svako jutro nakon što se probudi, vezice od cipela svaki se put nakon nošenja vade i stavljaju pod gvozdenu podlogu kako bi bile ravne. Kada je u kupaonici mora biti u točno određenom položaju, a temperatura vode mora biti uvek identična - kazalo je Barel tada.

Osim toga, Čarls ima slugu koji mu svako jutro istiskuje pastu za zube na četkicu, a mora to raditi u meri od tačno 2.5 centimetra. Barel je izjavio i kako je njega lično Čarls zvao da iskopa pismo koje mu je poslala majka Elizabeta i koje je slučajno završilo u smeću.

1 / 5 Foto: Profimedia

- Pozvao me je iz svoje kancelarije i kazao da mu je kraljičino pismo slučajno upalo u koš za smeće, hteo je da ga lično dođem izvaditi iz kante u kojoj su bili samo papiri - prisetio se.

No, Pol tvrdi da se 73-godišnjak ne ponaša uvek kao monarh. Štoviše, kako je pasionirano zainteresovan za klimatske promjene i ekologiju, svoje sinove Vilijama i Harija ponekad je upozoravao da sami skupe svoje otpatke kada bi išli na izlet, ali i da u prirodi skupljaju smeće koje nisu sami napravili.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.