UHVATILA GA NA DELU SA LJUBAVNICOM! Ulovila ih u VRELOJ AKCIJI, sve je SNIMLJENO, AU! (VIDEO)
Deo sa snimka, Foto: Printscreen/Reddit

neverica

UHVATILA GA NA DELU SA LJUBAVNICOM! Ulovila ih u VRELOJ AKCIJI, sve je SNIMLJENO, AU! (VIDEO)

Video snimak počinje tako što nesrećna žena ulazi u sobu u kojoj se nalazi muškarac sa ljubavnicom, a njih dvoje su na početku prekriveni

Objavljeno: 10:51h

Na društvenoj mreži Reddit je objavljen video snimak koji je ostavio pola sveta u šoku, dok je ostalu polovinu razbesneo.

Naime, u pitanju je video snimak preljube, a nepoznati muškarac je sudeći po objavi na društvenoj mreži uhvaćen u vrelom trenutku.

Devojka ga je uhvatila ni manje ni više nego u trenutku strasti, u dobro poznatoj pozi 69 sa svojom ljubavnicom, a ono što se zatim desilo je opšti haos.

Video snimak počinje tako što nesrećna žena ulazi u sobu u kojoj se nalazi muškarac sa ljubavnicom, a njih dvoje su na početku prekriveni. Ona zatim skida pokrivač i otkriva njih dvoje u vreloj pozi, gde muškarac počinje da paniči i da vuče pokrivač nazad.

Devojku sa kojom se načinio preljubu ne vidimo, a drama postaje sve veća. U pozadini se čuje cika i vika, da li od prevarene devojke ili preljubnice nije sigurno.

1 / 4 Foto: Printscreen/Reddit

Kamera u tom trenutku počinje da igra, i teško je zaključiti šta se zapravo dešava, ali možemo slobodno zaključiti da je prevarena devojka započela neku vrstu sukoba.

U sledećem momentu, dotični muškarac se oblači, dok su u sobu ušla još dva nepoznata mladića.

Ljubavnica je sve vreme ostala pod pokrivačem.

Ovaj šokantni video snimak možete pogledati OVDE.

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.