OVO SU DVOJNICE KRALJICE ELIZABETE! Nateraće vas da POGLEDATE 2 puta, EVO ŠTA SU MORALE RADITI (VIDEO)
Foto: Profimedia

dvojnice

OVO SU DVOJNICE KRALJICE ELIZABETE! Nateraće vas da POGLEDATE 2 puta, EVO ŠTA SU MORALE RADITI (VIDEO)

U svojoj dugoj karijeri "kraljice za probe" Ela je stajala na mnogim važnim probama poput državnog otvaranja parlamenta

Objavljeno:

Nakon smrti kraljice profesionalna dvojnica Elizabete II odlučila je da da otkaz nakon 34 godine.

Osamdesetdevetogodišnja Meri Renolds koja živi u Eseksu odlučila je da iz "poštovanja" prema najdugovečnijoj britanskoj vladarki koja je preminula u četvrtak, prestane "sa svojim radom".

Kako je izjavila novinarima ona će i dalje čuvati svoju "kraljičinu" odeću u znak sećanja na ženu koju je "osećala kao člana porodice.”

Meri Renolds prvi put je je postala kraljičina dvojnica 1988. godine a kad je imala 17 godina prvi put su joj rekli da jako liči na kraljicu, preneli su britanski mediji.

Pojavljivala se na televiziji i filmu, između ostalog u komedij "Bullseye" iz 1990. s pokojnim Ser Rodžerom Murom, kao i u seriji "Doctor Who".

Jednom prilikom je učestvovala i u marketinsškoj kampanji prodavnice nameštaja, a kupci su bili potpuno šokirani kad su ugledali "kraljicu na motoru" sa reklamnim materijalom.

Prisećajući se trenutaka iz karijere, Meri Rejnolds je izjavila da su ljudi različito reagovali kad bi je videli, verujući nakratko da je zaista engleska kraljica. Najčešće su od nje tražili zajedničku fotografiju.

Ona lično nikad nije upoznala Elizabetu II, ali je uvek pratila sve važnije događaje u kraljičinom životu.

Zanimljivo je da sama kraljica i njen dvor nisu imali ništa protiv dvojnica. Čak su često i koristili prednosti koje su mogli imati od fizičke sličnosti pojedinih osoba sa njom.

Sama kraljica tokom cele godine prisustvovala je na oko stotinu događaja, a tokom života na desetine hiljada, piše royalcentar.co.uk.

Kako bi sve izgledalo besprekorno, mnogi događaji na kojima je bilo predviđeno prisustvo kraljice se uvežbavaju pre zvaničnog dela. Tako je penzionerka Ela Slek postala zamenica kraljice na probama za događaje.

Zbog iste visine i građe kao i kraljica Ela je bila "savršena zamenica".

U svojoj dugoj karijeri "kraljice za probe" Ela je stajala na mnogim važnim probama poput državnog otvaranja parlamenta.

Međutim, ipak postojala su mesta na kojima nikada nje mogla da zamenjuje kraljicu poput trona u Domu lordova.

Zanimljivo je da Ela nikad nije tražila novac za svoje uloge jer je za nju "to bila čast i zadovoljstvo".

1 / 9 Foto: Profimedia

Povodom 90. rođendana kraljice britanski lanac supermarketa Morrisons je organizovao kraljevski obrok u čast kraljice pa je tako angažovana prava pravcata dvojnica koja neverovatno ličila na kraljicu.

Elizabeta II je bila mnogo više od engleske kraljice, tokom 70 godina vladavine postala je globalni fenomen, tako da ne čudi što su mnogi voleli da se "nađu u njenoj ulozi".

Bonus video:

14:52

POPODNEVNI DNEVNIK 11.09.2022.

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.