KRALJICA ELIZABETA IZDAJE IMANJE PREKO AIRBNB: U raskošnoj kući živeo je ON, a cena će vas ZAPREPASTITI! FOTO/VIDEO
Kraljičino imanje, Foto: Printscreen/Airbnb

kraljevstvo

KRALJICA ELIZABETA IZDAJE IMANJE PREKO AIRBNB: U raskošnoj kući živeo je ON, a cena će vas ZAPREPASTITI! FOTO/VIDEO

Nema ništa bolje od ledenog vetra koji usred zime duva sa Severnog mora

Objavljeno:

Ujedinjeno Kraljevstvo je u poslednje vreme imalo teško vreme. Kriza troškova života, sa rastućim troškovima hrane, mogućom nenadmašnom inflacijom i gorućim ograničenjem cena energije, znači da bi ovo mogla biti veoma sumorna zima za britanske starosne penzionere.

Srećom, najmanje jedna starija dama, koja je navikla da se bori sa samo 18 miliona dolara godišnje iz suverenog dohotka, i samo 31 milion dolara godišnje od Vojvodstva Lankaster, prikupila je taj duh Denkerka i stavila nekoliko desetina kuće koje poseduje na Airbnb-u.

Želite da ostanete u vikendici bivšeg glavnog baštovana kraljice Elizabete II u Sandringemu, na obali Norfolka, u februaru? Ko ne bi? Nema ništa bolje od ledenog vetra koji usred zime duva sa Severnog mora.

Baštovanska vikendica se može rezervisati za samo oko 400 dolara po noći, za najmanje tri noći. A ako Vam je to preskupo, postoji mogućnost uznajmljivanja po nižim cenama na drugom imanju u privatnom vlasništvu Njenog Veličanstva, Balmoralu u Škotskoj, za samo oko 120 dolara po noći.

Dakle, šta dobijate za svojih 400 dolara po noći kada rezervišete u Sandringhamu? Dobijate prelepe bašte, divnu spoljašnjost od tamne cigle i spektakularno šarmantan enterijer. Čekaj, mora da grešimo, kao što Airbnb lista kaže: „Garden House nudi šarmantan i opušten smeštaj za osam gostiju na dva sprata. Namešten neobičan objekat iz Kraljevske kolekcije, sav nameštaj i slike su nekada bili smešteni u kraljevskoj rezidenciji. Pa ko smo mi seljaci da se žalimo kako je sve to neverovatno jednostavno?

Kraljica Elizabeta, Kraljica Elizabeta II, Sendrigem
foto: Printscreen/Airbnb

U redu. Ne možete očekivati da će kraljica okačiti Van Dajka u salonu ili nešto slično, ali da li bi neke slike škodile? Možda neke loše stare fotografije kraljice Vike i princa supruge, nešto slično? Da li bi škodilo da se ažuriraju podovi i ormari u kuhinji ili pomoćnoj prostoriji, koje bi zaista trebalo nazvati vešom jer je isto tako turobno. Ima četiri spavaće sobe i dva kupatila; kupatila, kao i kuhinja, izgledaju kao da su upravo uleteli iz 1980. i dečak su im ruke umorne.

Kraljica Elizabeta, Kraljica Elizabeta II, Sendrigem
foto: Printscreen/Airbnb

Naravno, opet, bašte su divne, psi su dozvoljeni - ponesite svoje korgije! - i u Sandringhamu postoje brojne atrakcije kao što su centar za posetioce i novo igralište. U blizini obale moguće su šetnje plažom, kao i seoske šetnje i istraživanje lokalnog sela.

1 / 16 Foto: Printscreen/Airbnb

Ipak, smeštaj se čini užasno osnovnim za cenu. Da, kraljica je notorno štedljiva - jede žitarice iz Tupperware posude i stavlja drevne električne grejače za toplotu - ali većina modernih putnika verovatno očekuje i želi nešto malo ekskluzivnije po ceni.

Bonus video:

01:29

OVO NAM SE SPREMA ZA ZIMU! Bajatović za Kurir TV: Prosečna plata moći će da plati energente NEĆEMO IMATI NEMIRE KAO ZEMLJE EU

(Espreso/Dirt.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.