ŠOK BLAM PREMIJERKE O KOJEM BRUJI CEO SVET: Da li je moguće da je OVO URADILA?!
Foto: EPA-EFE/J.J. Guillen

C,C,C

ŠOK BLAM PREMIJERKE O KOJEM BRUJI CEO SVET: Da li je moguće da je OVO URADILA?!

Nova britanska premijerka ima 360.000 pratilaca na Tvittru

Objavljeno:

Švedska premijerka, ali i brojni drugi korisnici Tvitera čestitali su pogrešnoj Liz Tras na izboru za novu premijerku Velike Britanije.

"Prava" Liz Tras (Liz Truss) je bivša britanska ministarka spoljnih poslova i nova je premijerka, a "lažna" je Liz Tras (Liz Trussell") koja je redovna je korisnica Tvitera. Ona je na toj društvenoj mreži počela da dobija brojne poruke i čestitke koje su zapravo bile upućene novoj britanskoj premijerki.

Liz Trusell, čiji je Tvitter nalog "Liztruss", uživala je u zbrci pa je na poruke čestitki koje su stizale i od nekih svetskih lidera odgovarala duhovitim savetima i šalama, prenela je francuska novinska agencija Frans Pres.

Jedna od onih koja je pogrešnoj Liz Tras čestitala na preuzimanju premijerske dužnosti u Velikoj Britaniji bila je i švedska premijerka Magdalena Anderson.

Njoj je ova druga Liz Tras u šaljivom tonu odgovarala na čestitke:

“Čestitam Liz Trass”, napisala je Anderson i dodala da će Švedska i Velika Britanija nastaviti i dalje usko da sarađuju.

Trusell je pak u šaljivom tonu odgovorila da se veseli skoroj poseti i da bi švedska premijerka za tu priliku mogla da pripremi ćufte.

Nova britanska premijerka ima 360.000 pratilaca na Tvittru pod korisničkim imenom "trussliz", dok Trusel, nakon nenadane slave, već ima 13.000 pratitelja.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.