UGUŠIO SE OD SOPSTVENE POVRAĆKE NAKON ŠTO JE ČEKIĆEM RAZBIO GLAVU DEVOJCI: Polugola i krvava puzala po podu!
Ilustracija, Foto: Profimedia

incident

UGUŠIO SE OD SOPSTVENE POVRAĆKE NAKON ŠTO JE ČEKIĆEM RAZBIO GLAVU DEVOJCI: Polugola i krvava puzala po podu!

Kentova devojka je hitno prebačena u bolnicu Rojal Preston gde je podvrgnuta operaciji zbog frakture lobanje i krvarenja na mozgu

Objavljeno:

Muškarac se ugušio od sopstvene povraćke nakon što je uzeo kokain i navodno čekićem razbio svoju devojku po glavi, saznaje istraga.

Grejem Džon Kent, 37, pronađen je bez svesti i ne diše nakon što je policija nasilno ušla u njegov stan u Blekpulu u ranim satima 2. avgusta prošle godine.

Prestravljene komšije su pozvale 999 nakon što su čule lupanje i vrištanje pre nego što su videle polugolu ženu pokrivenu krvlju kako puzi po podu.

Kentova porodica rekla je u istrazi o njegovoj smrti u gradskoj kući Blekpula da veruju da je mogao biti spašen da je policija ranije ušla u stan.

Na saslušanju je rečeno da su policajci na licu mesta mislili da mogu da čuju kako se nameštaj vuče okolo i da sumnjaju da tata dvoje dece pokušava da se zabarikadira unutra.

Tek 17 minuta kasnije stigle su kolege opremljene štitovima i konačno su ušle u stan.

Viši mrtvozornik Alan Vilson opisao je kako su pronašli gospodina Kenta, vozača viljuškara, kako leži na leđima i ne diše, a iz nosa i usta mu je izlazila tamnosmeđa tečnost.

Bol
foto: Profimedia

Proglašen je mrtvim nešto manje od sat vremena kasnije, u 1.27 ujutro.

Gospodin Vilson je na saslušanju rekao da je Kent „živeo sa svojim partnerom i da su oboje živeli haotičnim načinom života i zloupotrebljavali alkohol i drogu“.

Nastavio je: „Komšije su čule lupanje i vrištanje i videli su kako je Dženifer puzala napolje, gola i dozivala pomoć. Rekla je da ju je udario čekićem po glavi.’

Kentova devojka je hitno prebačena u bolnicu Rojal Preston gde je podvrgnuta operaciji zbog frakture lobanje i krvarenja na mozgu.

Kasnije je uhapšena zbog sumnje za njegovo ubistvo nakon što je policija posumnjala da je njegova smrt uzrokovana povredom, ali je to kasnije odbacio patolog.

Kokain
foto: Profimedia

Obdukcijom je konstatovano da je medicinski uzrok smrti udisanje želudačnog sadržaja usled toksičnosti kokaina.

Patolog iz Ministarstva unutrašnjih poslova dr Alison Armor rekla je u istrazi da bi smrt gospodina Kenta bila „veoma brza“, rekavši: „Osnovni uzrok bila je toksičnost kokaina koja je izazvala fatalnu srčanu aritmiju.

„Kada se gospodin Kent srušio i udahnuo povraćanje, smrt je bila neizbežna.“

Privremeni glavni inspektor Metju Sanders iz policije Lankašira branio je odluku prisutnih policajaca da sačekaju podršku pre nego što nametnu ulazak.

„Mislim da su postigli pravi balans između zaštite javnosti i maksimiziranja bezbednosti policajaca“, rekao je on.

„Radnje su bile proporcionalne i neophodne i one za koje sam očekivao da će biti preduzete.“

Vraćajući zaključak o smrti uzrokovanoj drogom i odgovarajući na zabrinutost porodice gospodina Kenta, mrtvozornik je rekao: „Nema dokaza da su bilo kakve radnje policajca doprinele ili izazvale Gremovoj smrti.

1 / 7 Foto: Profimedia

„Prihvatam dokaze privremenog glavnog inspektora Sandersa da su to bile razumne i racionalne odluke.“

Bonus video:

07:52

SEĆANJE NA LEGENDU: Šaban Šaulić dobija bistu u rodnom Šapcu

(Espreso/Metro)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.