POZNATI BIZNISMEN SKOČIO SA ZGRADE: Horor vesti SAOPŠTENE, STRAVIČNO!
Foto: Printscreen/Youtube/BR24

užas

POZNATI BIZNISMEN SKOČIO SA ZGRADE: Horor vesti SAOPŠTENE, STRAVIČNO!

Post prenosi da se kompanija nedavno našla u krizi i 31. avgusta izgubila je skoro četvrtinu svoje vrednosti nakon što je najavljeno restrukturiranje koje uključuje zatvaranje prodavnica, otpuštanja i moguću prodaju zaliha

Objavljeno:

Glavni finansijski direktor posrnule kompanije "Bed Bath & Beyond", Gustavo Arnal (52), identifikovan je kao lice koje je skočilo sa novog, poznatog nebodera Dženga u Trajbeki u Njujorku, saznaje Njujork post.

Arnal je, kako pišu, u petak "skočio u smrt", a bio je poznat i kao izvršni potpredsednik za maloprodaju kućnih potrepština u kompaniji osnovanoj 1971. godine.

Policijski izvori kažu da je Arnal skočio sa 18. sprata solitera od 60 spratova koji je poznat po stanovima koji namerno nisu "usklađeni" i zato podseća na igru dženga.

Arnal je, piše Post, 16. avgusta prodao 42.513 akcija u kompaniji za nešto više od milion dolara.

"Bed Bath & Beyond Inc." je američki lanac maloprodajnih objekata domaće robe, koji upravlja mnogim prodavnicama u Sjedinjenim Državama, Kanadi, Meksiku i Portoriku. Ubraja se u najveće korporacije u zemlji.

Post prenosi da se kompanija nedavno našla u krizi i 31. avgusta izgubila je skoro četvrtinu svoje vrednosti nakon što je najavljeno restrukturiranje koje uključuje zatvaranje prodavnica, otpuštanja i moguću prodaju zaliha.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.