HOROR KAKAV SVET NE PAMTI: 6 članova porodice POGINULO zbog SELFIJA, izlet se pretvorio u KOŠMAR! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen/Youtube/ Aaj Tak

užas

HOROR KAKAV SVET NE PAMTI: 6 članova porodice POGINULO zbog SELFIJA, izlet se pretvorio u KOŠMAR! (VIDEO)

Policija je saopštila da su na popularnom izletištu postavljeni znakovi koji upozoravaju posetioce da se ne kupaju u vodi

Objavljeno:

Slika sa porodičnog izleta pretvorila se u tragediju dok se šest rođaka udavilo na mestu lepote u nedelju, kažu izveštaji.

Incident u Indiji doveo je do toga da su dve sestre sa porodičnog izleta od 15 ušle u vodu na vodopadima Ramdaha u Čatisgarhu.

Shraddha i Shveta Singh, starosti 14 i 22 godine, pokušavale su da naprave selfi kada je mlađa sestra izgubila oslonac i upala u poteškoće.

Rođaci su pritrčali Šradahi u pomoć, a brat Himanšu Sing (18), rođak Rišab Sing (24) i njegova supruga Suleha Sing (22) skočili su u bazen držeći se za ruke kako bi pokušali da spasu sestre.

Braća Abhai Singh (22) i Ratnesh Singh (26) su takođe priskočila u pomoć.

Međutim, svedoci kažu da su za nekoliko trenutaka svi rođaci počeli da se bore u dubokoj vodi.

Uprkos tome što su užasnuti posmatrači kontaktirali vlasti, samo je Suleha izvučena živa.

Policajci su angažovali ronioce iz Državnih snaga za hitne slučajeve da traže nestale, pri čemu su tri tela pronađena u nedelju uveče, a još tri izvučena iz vode u ponedeljak ujutru.

Okružni sudija Koreje Kuldip Šarma rekao je za Times of India da su tela poslata na obdukciju pre nego što su puštena preostalim članovima porodice.

The Sun prenosi da je Sulekha iz Madja Pradeša i dalje u kritičnom stanju u bolnici gde je na lečenju.

Policija je saopštila da su na popularnom izletištu postavljeni znakovi koji upozoravaju posetioce da se ne kupaju u vodi.

Ovaj tragični incident dogodio se manje od šest meseci nakon još jednog utapanja na istom mestu koje je odnelo živote trojice muškaraca iz okruga Umarija u Madja Pradešu.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.