NAPASTVOVAO JE NA ZABAVI ZA SVOJ ROĐENDAN: Nesrećna žena u suzama istrčala iz SOBE, opisala čitav HOROR!
Ilustracija, Foto: Profimedia

zlostavljanje

NAPASTVOVAO JE NA ZABAVI ZA SVOJ ROĐENDAN: Nesrećna žena u suzama istrčala iz SOBE, opisala čitav HOROR!

Dvorac Glen House ima 24 spavaće sobe i okružen je sa 3.500 hektara šume. Sagrađena je u 19. veku

Objavljeno: 09:46h

Škotski aristokrata optužen za seksualni napad na ženu na svoj rođendan dok je bio pod dejstvom droge rekao je juče na suđenju da je uveren da je ona dala "zeleno svetlo".

Euan Tennant (39) je napao ženu u julu 2019. dok su ona i njena prijateljica ležale u krevetu u Glen House u blizini Innerleitena. Žrtva, koja je želela da ostane anonimna, tvrdi da se Tennant skinuo gol i počeo da joj miluje nogu pre nego što ju je seksualno napao. Ona je dodala da je u suzama istrčala iz sobe.

"Sedeo sam na stolici i pitao da li mogu da im se pridružim u krevetu" Ali otac dvoje dece, koji je nasledio imanje Glen nakon smrti svoje majke 2018. godine, rekao je da je dobio „neverbalne znakove“ da je ona pristala na tako nešto. Tennant je rekao sudu da su on i žena razgovarali o važnosti obostranog pristanka pre nego što je legao u krevet pored nje i njenog prijatelja.

"Sedeo sam na stolici i pitao da li mogu da im se pridružim u krevetu. Obe su rekle da", rekao je Tenant i dodao da je bio fasciniran lepotom mlade žene kada su se prvi put upoznali i priznao da je bio romantično zainteresovan u njoj uprkos tome što je bila u vezi.

"Kada sam otišao da ugasim svetlo, dodirnuo sam joj zadnji deo kolena. Maknuo sam ruku i kasnije je ponovo dodirnuo. Nije bilo naglog pokreta sa njene strane koji bi ukazivao da to ne želi. Video sam to kao neka vrsta 'zelenog svetla', dodao je on.

"Počela sam da plačem, ali on i dalje nije prestao" Ranije je navodna žrtva rekla sudu da ju je prijatelj pozvao na dvodnevnu rođendansku zabavu u Glen House. Ona je dodala da njena prijateljica Tenanta poznaje oko 15 godina, piše Dejli mejl.

Rekla je da je sigurna da Tennant neće ništa pokušati kada su se ona i njena prijateljica složile da spavaju u svom krevetu. Ona je rekla poroti da je Tennant počela da joj dodiruje koleno samo nekoliko minuta nakon što su se svetla ugasila.

1 / 6 Foto: Profimedia

Ona je navela da se pretvarala da spava kako bi ga obeshrabrila, ali da ju je on potom napao. Ona je dodala da je počela da plače, ali on i dalje nije prestajao.

Dvorac Glen House ima 24 spavaće sobe i okružen je sa 3.500 hektara šume. Sagrađena je u 19. veku. Tennantovo suđenje se nastavlja.

Bonus video:

12:31

KRIJU DOKAZE O ZLOČINU NA PETROVAČKOJ CESTI? Šljivančanin šokirao: Hrvatski predsednik vrbovao i spremao svedoke za suđenje

(Espreso/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.