POJAVIO SE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA SVADBE! Svatovi nose telo, mladoženju UBIO grom dok se slikao sa mladom! (VIDEO)
Slika sa lica mesta, Foto: Youtube

jezivo

POJAVIO SE UZNEMIRUJUĆI SNIMAK SA SVADBE! Svatovi nose telo, mladoženju UBIO grom dok se slikao sa mladom! (VIDEO)

Mlada i mladoženja su pred samu ceremoniju venčanja bili na fotografisanju kada ga je ubi grom

Objavljeno:

Mladoženju je ubio grom na sopstvenoj svadbi tokom vikenda u provinciji Junan. Mladić, kojem je objavljeno samo prezime Ruan, stradao je na mestu tokom fotografisanja sa izabranicom na popularnom mestu za venčanja Snežnoj planini zmaja od žada.

Prema pisanju lokalnih medija, mlada i mladoženja su pred samu ceremoniju venčanja bili na fotografisanju na Livadi smreke, čuvenoj po prelepom pogledu na planinske vrhove, koji su prekriveni snegom čak i usred leta. Vreme je bilo tmurno i padala je kiša, ali se nevreme nije očekivalo u narednih pola sata. Meteorolozi su, naime, 30 minuta pre incidenta za to područje izdali upozorenje da za sat stiže oluja sa grmljavinom, pa su mladenci požurili da se slikaju pre nego što počne nevreme.

Svasba
foto: Youtube

Fotografi su izveli par na livadu, namestili ih za slikanje, kad je odjednom počelo da seva, a jedna od varnica udarila je direktno u mladoženju. Nesrećni mladić je pao na zemlju, dok su prisutni, uključujući mladu, počeli u panici da viču i dozivaju pomoć.

Ekipa lokalne hitne pomoći brzo je stigla i prevezla mladoženju u bolnicu. Tamo, međutim, lekari nisu mogli da urade ništa, osim da ga proglase mrtvim.

Rukovodstvo Snežne planine zmaja od žada, sa sedištem u Liđangu, uputilo je saučešće porodici preminulog i njegovoj izabranici, navevši da je u pitanju velika tragedija. Jedan od gostiju prisutnih na svadbi izjavio je za lokalne medije da su svi bili u šoku.

- Kiša je tog dana padala od podneva. Bio sam sa ostalim gostima u svečanoj sali, kad sam oko 13.30 čuo jak udar groma i video munju. Posle toga su neki od gostiju koji su bili napolju uspaničeno utrčali i ispričali šta se dogodilo - rekao je taj gost.

Svasba
foto: Youtube

Velika tuga

Ova tragedija potresla je i milione Kineza širom zemlje. Video objavljen na društvenim mrežama, na kojem se vidi kako ekipa hitne pomoći i gosti na nosilima nose mladoženju posle udara groma, za samo jedan dan pregledan je više od šest miliona puta, a ispod njega ispisano je najmanje 30.000 komentara.

"Velika sreća pretvorila se u veliku tugu. Ne možemo ni da zamislimo koliko je ovo bolno za mladu. Možda su sekundu pre tragedije ona i njen verenik razgovarali o romantičnom venčanju i radovali se budućem zajedničkom životu. Međutim, grom ih je razdvojio", glasi jedan od komentara ispod videa.

Od gromova strada 4.000 Kineza godišnje

Prema zvaničnim podacima, svake godine u Kini gromovi ubiju skoro 4.000 ljudi. Takve smrti sve su češće poslednjih godina, otkad se beleže izuzetno jake kiše i oluje. Kineska vlada istražuje da li je na takve vremenske uslove moglo da utiče veliko zagađenje vazduha, koje se sve češće registruje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.