JEZIVO PREDSKAZANJE BABA VANGE IM SE OBISTINILO! Velika sila se upravo suočava sa KATASTROFOM, sledi im POTOP
Baba Vanga, Foto: Printscreen

horor

JEZIVO PREDSKAZANJE BABA VANGE IM SE OBISTINILO! Velika sila se upravo suočava sa KATASTROFOM, sledi im POTOP

Britanski tabloid piše kako je bugarska proročica bila u pravu kada je za ovu godinu najavila veliku sušu

Objavljeno: 08:43h

Sumorna predviđanja slepe bugarske proročice Baba Vange izgleda su se nedavno ostvarila u Velikoj Britaniji kada je toj zemlji počela da preti suša, nakon što je već pogodila maltene celu Evropu.

Velika Britanija
foto: Profimedia

Naime, kako piše tabloid Dejli Star, mistična starica je pre smri 1996. najavila je za ovu godinu poplave u delovima Azije i Australije, kao i sušu, i to baš na Ostrvu. Sudeći po njima, Baba Vanga je takođe predvidela smrt princeze Dajane, pa joj to daje dodatni “kredibilitet”.

U prilog svojoj tvrdnji o mračnoj prognozi naveli su da je Australija već imala probleme sa poplavama, dok su sušom posebno ugroženi jugozapadni, centralni i istočni delovi Engleske. Takođe, Ministarstvo za životnu sredinu, hranu i ruralna pitanja (DEFRA) proglasilo je sušu 12. avgusta, dok je Jorkšir 16. avgusta dodat na spisak najugroženijih oblasti. Inače u 9 od 14 oblasti u Velikoj Britaniji proglašen je status suše.

Ograničenja u oblastima zemlje pogođenim sušom zavisiće od svakog lokalnog snabdevača vodom, ali će verovatno uključiti zatvaranje kanala za čamce, zabranu zalivanja crevom i dodatne mere za zaštitu divljih životinja.

Podsećamo, jedna od najgorih suša je ovog leta pogodila Evropu. Vodostaji velikih reka su toliko opali da su u Duavu kod Prahova “izronili” potopljeni nemački brodovi iz Drugog svetskog rata, dok je u Češkoj svetlost dana ugledalo tzv. “kamenje gladi” na reci Labi. Na njima su uklesani zloglasni natpisi poput “Ako me vidiš, plači”, a najstariji je sa početka 15. veka i upozorava na veliku katastrofu zbog suše.

(Espreso / Objektiv / daily star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.