PENZIONERKA ZAPALILA AUTO PUTINOVOM GENERALU: Elena mu se OSVETILA, čeka je OZBILJNA KAZNA! (VIDEO)
Ilustracija, Foto: Printscreen

kakva greška

PENZIONERKA ZAPALILA AUTO PUTINOVOM GENERALU: Elena mu se OSVETILA, čeka je OZBILJNA KAZNA! (VIDEO)

Ruski sud ima vrlo stroge kazne za one koji govore protiv "specijalne vojne operacije u Ukrajini, pa bi tako ova penzionerka mogla da bude osuđena na 15 godina zatvora

Objavljeno:

Ruskoj penzionerki Eleni Belovoj (65) preti 15 godina zatvora nakon što je zapalila džip marke BMW ruskom generalu JevgenijuSekretarevu i znak protesta zbog sukoba u Ukrajini.

Elenu je policija u Moskvi uhapsila nakon što je generalov akupoceni automobil polila genzinom, a zatim bacila zapaljenu šibicu na njega.

Ona je rekla da je to učinila u znak protesta zbog sukoba u Ukrajini, ali do sada nije poznato da li je ovu akciju osmislila sama ili je imala pomagače.

General Sekretarev, čiji je džip Elena zapalila, zaposlen je u Kremljovom odeljenju koje se bavi vojnom cenzurom, piše Daily Mail.

Ruski sud ima vrlo stroge kazne za one koji govore protiv "specijalne vojne operacije u Ukrajini, pa bi tako ova penzionerka mogla da bude osuđena na 15 godina zatvora.

Ovaj incident dogodio se nekoliko dana nakon što je novinarka i politikološkinja Darja Dugina (29) ubijena, nakon što je aktiviran eksploziv ispod njenog automobila.

Kao glavna osumnjičena za ubistvo Darije označena je Natalija Vovk, a euski FSB tvrdi da je ubistvo planirao još jedan radnik ukrajinske tajne službe Bogdan Petrovič, koji je napustio Rusiju dan uoči ubistva.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.