KROKODIL MUNJEVITOM BRZINOM POTRČAO KA ČOVEKU: Odjednom skočio, pa pojurio ka PLENU! (VIDEO)
Krokodil, Foto: Printscreen/Facebook/Gatorland Orlando

"motorna testera" u akciji!

KROKODIL MUNJEVITOM BRZINOM POTRČAO KA ČOVEKU: Odjednom skočio, pa pojurio ka PLENU! (VIDEO)

Naizgled opušteni i usporen reptil je odjednom skočio i sa sve četri noge se odvojio od zemlje, pa pojurio kao uljezu i/ili plenu

Objavljeno:

Krokodili koji “galopiraju” prema ljudima zvuče kao scena iz poprilično ludog horor filma, ali ako se neko zapitao kako bi to izgledalo može da pogleda snimak koji od nedavno kruži društvenim mrežama.

Glavni junak je zverka po imenu Motorna testera, koja je snimljena kako u rezervatu divljih životinja Gatorland na Floridi munjevito trči ka čoveku koji je ušao na njegovu teritoriju.

U pitanju je mužjak kubanskog krokodila, koji imaju mogu da sprintuju poput pasa, ali im je ujed mnogo jači. Naizgled opušteni i usporen reptil je odjednom skočio i sa sve četri noge se odvojio od zemlje, pa pojurio kao uljezu i/ili plenu.

U tom trenutku, čovek za kojim je jurio potrčao je da mu se skloni s puta, dok su posetioci u parku sve prestravljeno posmatrali. Motorna testera je na kraju ipak odustao i odgegao se, možda uveren da mu je očitao lekciju.

– Motorna testera u akciji. Naš neverovatni kubanski krokodil – naslov je zastrašujućeg snimka koji je objavio Gatorland na Fejsbuku.

Bonus video:

04:51

DIREKTNO IZ CRNE GORE O NAJAKTUELNIJIM TEMAMA: Vlaović bio zaboravljen u medijima

(Espreso/Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.