PROGOVORILA ĆERKA VOĐE NAJOPASNIJE BANDE NA SVETU: Otac dopustio da joj rade OVO, ispovest od koje ćete ZANEMETI!
Ilustracija, Foto: Profimedia

HOROR

PROGOVORILA ĆERKA VOĐE NAJOPASNIJE BANDE NA SVETU: Otac dopustio da joj rade OVO, ispovest od koje ćete ZANEMETI!

Banda oznata je po masovnim ubistvima, trgovini organima i ritualnom odsecanju malog prsta

Objavljeno:

Šoko Tendo je ćerka čuvenog Hirojasua Tendoa, čoveka poznatog širom sveta. Njen otac Hirojasu Tendo bio je član najopasnije bande na svetu - japanske "jakuze" - i terao ju je u seksualno ropstvo pet godina, nakon čega je uspela da pobegne.

Poznata je po masovnim ubistvima, trgovini organima i ritualnom odsecanju malog prsta. Dok statistika pokazuje da se divlja kriminalna grupa smanjuje, likvidacije ne prestaju da se dešavaju i to pred mnogim svedocima. Žene imaju loš status u jakuzama, a žene i ćerke često su prisiljene na prostituciju od strane članova njihovih porodica.

1 / 5 Foto: Profimedia

Šoko Tendo, ćerka vođe bande, napisala je memoare o svom iskustvu, otkrivajući da je njen otac dozvolio drugim članovima da je više puta siluju, ostavljajući je „krvavu i u modricama“ u hotelskoj sobi.

Tukli su je, silovali i navukli na drogu

Zbog toga je postala zavisna od droga koje su joj snabdevale "jakuze". Šoko su često i surovo tukli isti ljudi za koje je bio zadužen njen otac, zbog čega je imala modrice, lomove kostiju i puknuće bubnih opna. Svaki put kada sam upoznala novog čoveka, mislila sam da će biti drugačije“, rekla je ona. Ona je sada u ranim pedesetim i podvrgnuta je plastičnoj operaciji kako bi sakrila svoje povrede.

1 / 4 Foto: Profimedia

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.