ANASTASIJU NAŠLI MRTVU U RECI, NA SEBI IMALA SAMO DONJI VEŠ: Uzimala 800 evra za noć da plati majci lečenje (FOTO)
Anastasija Kočervej, Foto: printscreen Instagram/nastyafitnes

UŽAS!

ANASTASIJU NAŠLI MRTVU U RECI, NA SEBI IMALA SAMO DONJI VEŠ: Uzimala 800 evra za noć da plati majci lečenje (FOTO)

Njen prijatelj Aleksandar Benkin je, opraštajući se od nje na društvenim mrežama, rekao da je “uspela u životu”

Objavljeno:

Jedna od najvećih ruskih rijaliti zvezda Anastasija Kočervej (29), koja je nestala ranije ovog meseca, pronađena je mrtva 13. avgusta u reci u Sankt Peterburgu. Ona, prema lokalnim medijima, nije imala ništa osim donjeg veša na sebi.

Anastasija je učestvovala u šou programu “Dom-2”, a onda počela da se bavi prostitucijom, finansirajući lečenje bolesne majke.

Policija je identifikovala telo, ali nije precizirala da li se radi o samoubistvu, nesreći ili ubistvu.

Prema objavi na ruskom Telegram kanalu 112, Anastasija je nestala nekoliko dana pre nego što je telo pronađeno.

– Devojčica je prestala da komunicira prošle nedelje, a pre tri dana majka nestale žene je dala izjavu policiji. Telo 29-godišnje Anastasije pronađeno je u reci bez odeće. Istražitelji su takođe utvrdili da je njen telefon sve ovo vreme bio u Podmoskovlju i da je bio uključen – navodi se.

Kako su pisali ruski mediji učesnica rijalitija se poslednjih godina okrenula prostituciji i naplaćivala 50.000 rubalja (oko 97.000 dinara) po noći. Navodno je to radila da bi platila lečenje za svoju majku koja je imala rak.

– Nisam ponosna na to, ali barem imam živu majku i za mene je to dar od Boga – kazala je ona u jednoj emisiji 2018. godine.

U to vreme, kada je kretala sa ovim zanatom, je objavljeno da je barem dva puta je naplatila s*ks, a takođe je založila svoj nakit u zalagaonicama.

Anastasija je iste te godine uhapšena u Turskoj dok je kupovala odeću u radnji. Ona je tada bila trudna, ali kaže da to nije sprečilo druge zatvorenice da je prebiju u zatvoru.

– Odveli su me u lokalni zatvor i pokušali da me nateraju da potpišem neke papire napisane na turskom, ali ja to nisam uradila. U zatvoru sam slučajno gurnula jednu od zatvorenica. Ona i njena prijateljica su me napale i divljački pretukle. Vikala sam da sam trudna i pokušala da to objasnim gestikulacijom, ali su me ipak pretukle – ispričala je ona svojevremeno.

Njen prijatelj Aleksandar Benkin je, opraštajući se od nje na društvenim mrežama, rekao da je “uspela u životu” i da je dobila posao agenta za nekretnine u Dubaiju.

(Espreso / Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.