OSVOJIO JE DŽEKPOT NA LUTRIJI ALI MU JE DEVOJKA SVE MILIONE POKUPILA: Ni to joj nije bilo dosta pa je uzela i OVO!
Ilustracija, Foto: Profimedia

OJADILA GA

OSVOJIO JE DŽEKPOT NA LUTRIJI ALI MU JE DEVOJKA SVE MILIONE POKUPILA: Ni to joj nije bilo dosta pa je uzela i OVO!

Imali su dogovor koji je prestao da važi kada je raskinula sa njim

Objavljeno:

Laura Hojl (40) i Kirk Stivens (39) iz Notingema, osvojili su džekpot na izvlačenju Nacionalne lutrije Velike Britanije od ukupno 3,7 miliona evra.

Stivens je rekao da je upoznao Hojl preko prijatelja 2018. godine i da se ona potom preselila u njegovu kuću sa tri spavaće sobe u Haknalu u Notingemširu. Govoreći o tome da ju je pustio da živi besplatno u njegovom domu od 284.000 evra, rekao je da je pitala koliko stanarine da mu plati, pa su tako došli do dogovora da ona uloži oko 26 evra nedeljno u loto. To im se, kako je vreme pokazalo, isplatilo.

Oni su osvojili 3,7 miliona evra na nacionalnoj lutriji “Obezbeđen za život”, a taj novac im se isplaćivao mesečno u iznosu od 11.000 evra.

– Što se mene tiče, ona je moja devojka, ne mora da mi plaća da živi sa mnom. Nisam očekivao da će plaćati kiriju, nisam je tražio ni peni – rekao je on.

Međutim Stivens sada kaže da je Hojl raskinula sa njim, i da on više ne dobija deo mesečne loto premije od 11.000 evra, kao i da ona želi njihova dva zajednička psa.

Pre godinu i po dana situacija je bila znatno drugačija. Oni su tada rekli da od dobijenog džekpota planiraju da razviju biznis lovaca na duhove. Sada Stivens, koji je po struci inženjer, kaže da ga je Hojl napustila, da ima novu kuću i da mu je uzela ceo džekpot dobitak, piše San

– Raskinula je i uzela sve. Ona čak želi naša dva psa – kaže on.

Iz Kamelot grupe, koja isplaćuje loto dobitke, rečeno je da se svi dobici isplaćuju pojedincu, čak i u sindikatu. Dodali su i da se pobednički račun vodi na Lauru. Kada su je mediji kontaktirala za komentar na ovu temu ona je odbila da kaže bilo šta.

Ranije ove godine Laura je rekla da par planira da ode u Diznilend u Parizu tokom leta, kao i na “mnoga druga uzbudljiva mesta”, ali je Stivens rekao da ga je ona tada ostavila.

(Espreso / Objektiv)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.